Sikeres Dj könnyebben leszel külföldön, mint Magyarországon

- 3 perces olvasmány
reelow dj karrier interjú
reelow dj karrier interjú

Az elmúlt években az elektronikus zenei világ újra és újra a generációk és stílusok közötti vitáktól volt hangos. Ha őszinték akarunk lenni, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a hazai közönség sem elsősorban az újdonságok iránti elfogadásáról híres. Akad azonban olyan a magyar Dj generációban, aki egyaránt ismeri és tiszteli a korábbi évtizedek előadóit, lemezeit, ugyanakkor úttörője az aktuális tengerentúli hangzások bemutatásának idehaza. Károlyi Renátó azaz Reelow a világ buli központjában, Ibizán rendszeresen fellépő előadó. A jelenleg Barcelonában élő DJ, gyerekkorában zongorán és trombitán tanulta meg a zenei alapokat majd 14 éves korában ismerkedett meg az elektronikus zenével és ugrott a lemezlejátszókra. Az akkori ismert Dj-k lemezeit is elkezdte gyűjteni (Paul Oakenfold, Digweed, Sasha) majd később világossá vált számára, hogy az elektronikus zenei vonalon akar érvényesülni. Ha pedig az ambíció tehetséggel társul, annak mindig megvan a gyümölcse, hiszen Reelow számtalan hazai és nemzetközi sikert ért már el zenéivel. 

MAGA A ZENE KÉSZÍTÉS ÓRIÁSI SZÓRAKOZÁS, SZÓVAL SOSEM VOLT KÉRDÉS, HOGY EZT FOGOM CSINÁLNI.

A produceri tevékenysége mellett persze az sem elhanyagolható érdem, hogy számos külföldi klubban rendszeres fellépő, ennek köszönhetően bejárta Európát, az Egyesült Államokat, Oroszországot, valamint a Dél és Közép-Amerikai kontinenst is. 

MANAPSÁG BETÖRNI NEM NEHÉZ, HIÁBA IS HISZIK SOKAN, HOGY NEHÉZ. DE SIKERES DJ KÖNNYEBBEN LESZEL KÜLFÖLDÖN, MINT MAGYARORSZÁGON.

Reelow szerint a klasszikus értelembe vett Dj karrier inkább egyfajta életstílus, feltéve, ha az illető eredeti és valóban eggyé vált az általa képviselt zenei irányzattal. Ez Reelow esetében mindenképp így van, mivel az általa megalkotott party slágerek is ezt bizonyítják. Az Avotre, Elrow Music, Solid Grooves, Snatch!, Deeperfect, és a Desoalt címkék alatt megjelent kiadványait a szakma nagy nevei, mint például Loco Dice, Marco Carola, Adam Beyer, Joseph Capriati, Jamie Jones, Leon, Shlomi Aber, Oxia, Anja Schneider, Robert Dietz, Hector, Monika Kruse, Nicole Moudaber, és DJ Sneak is rendszeresen pörgetik.

LOCO DICE @ Sunwaves 19, Mamaia – 30

Big thanks to LOCO DICE for play my "moon" rmx Sunwaves 19, Mamaiashop here: http://btprt.dj/20LmQYJ

Posted by Reelow on Thursday, May 5, 2016

A számtalan siker ellenére azonban Reelow az eddigi pályáján mégis a kiadójára a Reecords-ra valamint különösen a Loco Dice-nak készített EP-re a legbüszkébb.

EGY OTTHONI JÓ BARÁTOM COLLECTIVE MACHINE SEGÍTETT A KIADÓ NEVÉNEK MEGTALÁLÁSÁBAN. . . . .ÉVEKEN KERESZTÜL KÜLDÖZGETTEM A DEMÓKAT LOCO DICE-NAK. NAGY VOLT, AMIKOR KÉRT EGY EP-T.

Reelow-ot a jelenlegi hazai elektronikus zenei szcénáról is megkérdeztük, mivel a Cinematiné Winterparde keretén belül Lee Burridge, Cassy, és Wade mellett ő is ellátogat hozzánk a Cinema Hallba.

NEM IGAZÁN TUDOM MI A HELYZET MAGYARORSZÁGON, DE AKKOR SEM VOLT ELŐREMUTATÓ, AMIKOR ÚGY DÖNTÖTTEM ELHAGYOM.

A Cinematiné február 8-ai téli kiadásán viszont egy este erejéig visszatér Budapestre, hogy elhozza számunkra a legendás soha nem nyugvó buli sziget friss hangzását. Ha ti is részesei lennétek a táncmozi parkettjének, forró ütemek közötti megolvasztásának, akkor ide kattintva tudtok jegyet vásárolni az eseményre, jelenleg még a harmadik kontingensből.

SGRAW015 Reelow – Motherfocker 💥 at Reistance Miami

Here's Jamie Jones & Joseph Capriati playing – SGRAW015 Reelow – Motherfocker 💥 at Reistance Miami

Posted by Solid Grooves Raw on Tuesday, April 9, 2019