Reinier Zonneveld egy nagy klasszikust remixelt durvára

- 2 perces olvasmány
reinier zonneveld acid megjelenés remix

reinier zonneveld acid megjelenés remix

A holland acid fenegyerek továbbra is hasít a szakmában, és ez szintén elmondható kiadója, a Filth On Acid-ról is. A legutóbbi megjelenés, a The First Rebirth feldolgozás is saját kiadóján látott napvilágot és egyértelműen hozza a művésztől már megszokott, enyhén dallamos és savas, de mégis rendkívül energikus hangzást. 

Az eredeti track a belga duó, Jones & Stephenson keze munkája, melyre többek között Charlotte De Witte is felfigyelt már és szintén készített egy hasonlóan minőségi feldolgozást. A két belga művész mellesleg a keményebb ütemekre specializálódott és ezt a First Rebirth is hűen tükrözi. 

Zonneveld újragondolásában azért jelentősen letisztultabb és valamivel mélyebb is a hangzásvilág, illetve nagyobb hangsúly került a harmóniákra, melyek színesebbé teszik és melyektől kap egy hipnotikusan felemelő beütést is, miközben a mindent elsöprő lendületéből semmit sem veszített az alkotás. A művész már élőben is tesztelte az újdonsült muzsikát a Syndey-ben megrendezett Electric Garden fesztiválon, még januárban, ahol kétség kívül hatalmasat szólt. 

Nina Kraviz pedig legendás 2017-es szettjét zárta ezzel az alkotással az Exit Fesztiválon, ahol nem kis tapsot kapott az orosz hölgy cserébe. Ez a feldolgozás tehát egyaránt szól a hard techno, az acid és az eredeti track rajongóinak.