1979-es zenét remixelt Reinier Zonneveld

- 2 perces olvasmány
reinier zonneveld elektronikus zene techno remix 
reinier zonneveld elektronikus zene techno remix 

Napjain egyik feltörekvő csillaga és éles techno sövényvágója, Reinier Zonneveld. A holland tehetség kreatív és energikus élő előadásainak köszönhetően idén is hatalmas lendülettel tör előre karrierjében, nevet szerezve ezzel a nemzetközi e-zenei szcénában. Azt már a hazai közönség is számtalanszor megtapasztalhatta, hogy Reinier Zonneveld a zenéivel bármikor elintéz egy budapesti klubot épp úgy, mint egy nagy kaliberű fesztivált.

A fülbemászó dallamokkal és a mindig forró négypernégyekkel dolgozó Zonneveld, ezúttal is egy olyan feldolgozással jelentkezett, amit egyértelműen a táncparkett megolvasztására, lerombolására szánt. A zenei géniusz az egyik live fellépésén, az 1998-ban megjelent, orosz PPK formáció által játszott trance klasszikushoz, a Resurrection című trekk-hez nyúlt hozzá mesterien. Ezt a rajongói és az aktuális közönsége is annyira jól fogadta, hogy Zonneveld úgy döntött megkeresi a zene eredeti tulajdonosát, hogy kiadhassa saját újragondolását. 

A kutatása eredménnyel zárult, mivel megtalálta a mű eredeti zeneszerzőjét, a jelenleg 82 éves orosz Edward Artemiev elektronikus zenei producert, aki amellett, hogy engedélyezte Zonneveld-nek a feldolgozást még azt is elmondta, hogy eredetileg az 1979-ben megjelent Siberiade című filmhez készítette a mára már mindenki által ismert legendás zenét. Mivel egy ikonikus trekkről beszélünk nem is kérdés, hogy a holland techno mágus feldolgozása is klubromboló erőkkel bír, és pusztít, ezúttal ráadásul hatványozottan. A Zonneveld arzenálját kibővítő track házon belül, a Filth on Acid-en jelent meg, és valószínűleg nagy sikert arat majd a techno szerelmeseinek körében.