Richie Hawtin új appja hazai tartalommal startolt el

- < 1 perces olvasmány
richie hawtin techno closer applikáció
richie hawtin techno closer applikáció

Richie Hawtin-tól már megszokhattuk, hogy gondolatébresztő elektronikáját az innovatív ötletei révén mindig új módon prezentálja. A techno szőke félistene ezúttal CLOSER névre keresztelt, interaktív mobil applikációval jelentkezett mely élő showjára, a CLOSE-ra fókuszál. Az alkalmazás Hawtin nemrég megjelent CLOSE COMBINED audiovizuális kiadványára reflektálva, 3 kameraállásból enged betekintést a detroiti techno ikonikus alakjának pult mögötti művészetébe. Ráadásul a hamarosan bevezetésre kerülő új funkciónak köszönhetően akár élő egyenesben is interakcióba léphetünk, a saját korát vadul beelőző Hawtin live act-jeivel.

Remélem, hogy a CLOSER új betekintést nyújt, az előadásaimba, és az egyedi hangzásom létrehozásának folyamataiba. Mindig új kihívásokat keresek, remélhetőleg ezzel inspirálom a techno előadóművészek következő generációját, hogy túllépjenek az elektronikus zenei szabályokon.

Az applikáció iOS-re és Androidra is ingyenesen elérhető, és Richie Hawtin 2017-es Bónusz fesztiválon rögzített audiovizuális fellépését is tartalmazza, így erősen ajánlott letölteni, amit legegyszerűbben ide kattintva tehettek meg.