Hazai előadó zenéje jelenik meg Sam Paganini kiadóján

- 2 perces olvasmány
sam paganini kiadó megjelenés kislemez
sam paganini kiadó megjelenés kislemez

Úgy tűnik Episode1 lesz az első hazai előadó, aki bekerülhet Sam Paganini kiadójához, a JAM-hez, hiszen a következő 4 trekkes válogatáson, Panique című száma is helyet kapott. Emellett a magyar tehetség muzsikái rendszeresen szerves részét is képezik Paganini szettjeinek, melyet Ádám (Episode1) hatalmas megtiszteltetésként él meg. 

A hazai tehetség pusztán négy éve gyártja és keveri a zenéket, de rendelkezett már megjelenésekkel például Bohumil kiadójánál, a TanzTraum Records-nál, ami végül elhozta számára a sikert, ugyanis itt fedezte fel Paganini is ezt az epizódot. 

Mondani sem kell mekkora megtiszteltetés, ha ekkora nevek figyelnek fel a zenédre, amellett, hogy jó eséllyel a karriered tényleges beindulását jelentheti. Maga a JAM 2017-ben született meg Paganini gondozásában és mára olyan nevekkel találkozhatunk a kiadónál, mint Klaudia Gawlas, Veerus, Giacomo Renzi és Marcal, illetve ezek után Episode1 nevével is. 

TEHÁT PAGANINI A SAJÁT HAZÁMBAN A MINDENKI ÁLTAL JÓL ISMERT BÓNUSZ FESZTIVÁLON JÁTSZOTTA LE A PANIQUE-T. HATALMAS ÉRZÉS VOLT! IGYEKEZTEM A FESZTIVÁLON SZEMÉLYESEN TALÁLKOZNI PAGANINIVEL ÉS SIKERÜLT IS. MAJD A TALÁLKOZÁSUNK UTÁN KÉT HÉTTEL FELVETETTE, HOGY MEGJELENTETNÉ A ZENÉMET, AMELY A PANIQUE CÍMET KAPTA, A SAJÁT KIADÓJÁBAN, A FOUR ON JAM03 VÁLOGATÁSBAN. TERMÉSZETESEN BELEEGYEZTEM! JÖTT A SZERZŐDÉS, MINDENT ALÁÍRTUNK, MAJD SAM KIKÜLDTE EGY KORLÁTOZOTT LISTÁRA. TELTEK, MÚLTAK A HETEK ÉS MINDEN HÉTEN MÁS NEVES DJ JÁTSZOTTA, PÉLDÁUL RICHIE HAWTIN, KLAUDIA GAWLAS, AMELIE LENS ÉS RAMIRO LOPEZ IS. TOVÁBBÁ THE ADVENT IS AZT MONDTA, HOGY SZÉP MUNKA.
AMIRE NAGYON BÜSZKE VAGYOK MÉG, AZ AZ, HOGY A ZENE MEG FOG JELENNI BAKELITEN IS. EZT KI FOGOM RAKNI A FALAMRA ÉS MINDIG RÁNÉZEK MAJD, HA ÉPPEN NEM MEGY A ZENEÍRÁS…