Friss, hazai és nagyon sötét

- 2 perces olvasmány
sanfranciscobeat sötét techno videoklip
sanfranciscobeat sötét techno videoklip

SanFranciscoBeat már jó ideje jelen van a hazai elektronikus zenei szcénában,
Dj-ként egészen pontosan 1996 óta, producerként pedig 2002-ben villantott először, idén pedig újabb oldalával ismerkedhetünk meg, frissen startolt ARKOW projektje által, ami az élő, azaz live fellépéseit fogja jelenteni.

Az utóbbi években a Deadcode csapatot erősítő művésznek nem ez az első altergója, Profile25 és Kobanko néven is alkotott korábban, különböző elektronikus zenei műfajokban, a most induló ARKOW pedig egyértelműen a techno irányába húz,
amit az első, ezen a név alatt futó munkája is egyértelműen jelez.

A Night Shift igazi főműsoridős, tánctér robbantó darab, feszes alapokkal, amit az alatta hallható szöveg, ami egyébként a feltörekvő Dj – producer, Man + Machine munkája, csak tovább mélyít.
Ezt a tényleg zúzós techno szerzeményt a hozzá készült rendkívül kifejező és egyben sötét hangulatú videó teszi garantáltan felejthetetlenné, ami élőben így működik:

SanFranciscoBeat – Night Shift feat. Man+Machine (ARKOW remix)

Hamarosan érkezik új videóm : SanFranciscoBeat – Night Shift feat. Man+Machine ( ARKOW remix). Addig pedig egy kis ízelítő belőle 🙂

Posted by SanFranciscoBeat (Official) on Thursday, January 24, 2019

A hamarosan induló élő fellépések menetrendjéről itt lehet tájékozódni, SanFranciscoBeat-el és akár ezzel a zenével legközelebb Kiskőrösön, Debrecenben és Szekszárdon találkozhattok.