Seth Troxler 300 órányi zenei anyagot tett elérhetővé

- 2 perces olvasmány
seth troxler dj előadó archívum
seth troxler dj előadó archívum

A legtöbb dj és előadó unalmában vagy éppen szimpla jóindulatból alternatív megoldásokat keres ezekben a nehéz időkben, hogy eljuttassa zenéjét az arra éhező füleknek.
A bohém életmódot folytató partyarc fogalmának globális megtestesítője, mindenki kedvenc Seth Troxler-e most egy egyedülálló Dj archívumot hozott létre, hogy elviselhetőbbé tegye az otthon ragadtak számára a bezártságot. Az Archívum több mint 150 mixet és összesen több mint 300 órányi zenei utazást tartogat a hallgatók számára, ami egészen 13 évvel ezelőttre nyúlik vissza. 

Szóval akár 2007-es Dj szettek is elérhetőek a Detroit-i sztár dj jóvoltából, köztük Seth leges legelső fellépésével a Movement Detroit-on és olyan b2b szettjeivel, mint Ricardo Villalobos, Laurent Garnier és Jamie Jones. 

MIXEIM NAGY RÉSZE MÁR JÓ IDEJE AZ INTERNET ELDUGOTT BUGYRAIBAN BUJKÁL, ÍGY VOLT HONNAN CSIPEGETNEM, DE AZ OTTHONI MEREVLEMEZEKEN IS TÁROLTAM JÓ NÉHÁNYAT SZETTJEIM KÖZÜL, MELYEKET SOSEM TERVEZTEM KIADNI. A JELENLEGI HELYZET VISZONT ÚGY ÉRZEM INDOKOLTTÁ TETTE EZEK ÖSSZESŰRÍTÉSÉT EGY MEGA LEJÁTSZÁSI LISTÁBA. NÉMELYIK LENYŰGÖZŐ, NÉMELYIK ELMEGY, NÉMELYIK PEDIG NEM E VILÁGI. A CÉLOM, HOGY A RAJONGÓK TALÁLJANAK MAGUKNAK PILLANATOKAT, MELYEK MEGÉRINTETTÉK ŐKET A PARKETTEN ÉS MESÉS EMLÉKEKET HÚZNAK ELŐ TUDATALATTIJUKBÓL, ÍGY ÚJAKAT KREÁLVA AZ OTTHONI KÖRNYEZETBEN.

Forrás: Mixmag