Több techno-t a gyermekekért

- 2 perces olvasmány
sikztah techno advent jótékonyság gyerekek gyűjtés

Jótékonysági akcióról hírt adni mindig öröm, ha pedig a kezdeményezés az elektronikus zenei szcénából érkezik, az különösen jó érzés. Ahogy négy éve minden karácsony előtt, így idén is megrendezésre kerül a Több techno-t a gyermekekért elnevezésű akció, amelynek keretein belül a győri adventi vásárban gyűjtenek adományokat a Gézengúz Alapítvány, vagyis a veleszületetten sérült kisgyerekek gyógyítását és rehabilitációját segítő szervezet számára.

Posted by Sikztah on Saturday, December 14, 2019

A kezdeményezés mögött a többek között a The Etiket sorozatot megálmodó Sikztah
áll, aki a Lekker Stroopwaffels-el karöltve, december 20-án, azaz most szombaton a
Baross úti adventi vásár LEKKER faházában szervez gyűjtést.
Az esemény délután hét órakor indul, ahol majd az általa is játszott techno ütemekre lehet adományozni, amit speciális, The Etiket bögrében kínált forralt borral hálálnak meg.

„Már hatodik éve van “zaj” az adventi vásárban! Mint eddig is, most is csak a jó szándék vezérel minket, és azzal tesszük, amiben nagyon jók vagyunk: TECHNO-val hozzuk össze a jó népet a győri Baross utcan!🎄👶🔊

Ahogy az elmúlt években idén is a veleszületetten sérült kisgyerekek gyógyítását és rehabilitációját segítő Gézengúz Alapítvány-nak szervezünk jótékonysági gyűjtést a Baross úti adventi vásár LEKKER faházában.

Erre a példamutató estére fúzionál Győr és a régió országszerte ismert rendezvénysorozata, a The Etiket, valamint a Lekker Stroopwaffels, hogy megmozgassa a jó szándékot, és egy zenés-táncos közjótettre invitáljon mindenkit a győri adventi vásárba december 20-án pénteken 19:00h-21:00h-ig

Mint az elmúlt években, most is minden adományozó vendégünk lesz egy adag forralt borra, amit külön erre az alkalomra készített speckó bögrében kap majd a kezébe.

Várunk mindenkit szeretettel és sok techno-val!”

A kezdeményezéshez itt lehet csatlakozni, aztán idén is érkezik a  hagyományos karácsonyi The Etiket buli, ami ezúttal egy régi-új, de mindenképp különleges helyszínen kerül majd megrendezésre: