Szervező, részvételt ritkán köszön meg így

- 2 perces olvasmány
sikztha dumdum techno fesztivál 2019
sikztha dumdum techno fesztivál 2019

2 hete került megrendezésre az idén 10. születésnapját ünneplő, győri DumDum Electronic Music Fest, olyan aktuális nevekkel, mint Rødhåd, Lewis Fautzi, Anetha vagy épp Regal, akiknek köszönhetően ezúttal is technoban gazdag élményekkel gazdagodhattak a látogatók.
A fesztivált szervező dj/promóter, Sikztah az esemény Facebook oldalán fejtette ki gondolatait a szcéna jelen helyzetével kapcsolatban és mondott egyben köszönetet is a résztvevőknek.

Most, amikor kizárólag üzleti szempontokból hirtelen “techno” divíziókat létrehozó rendezvényszervező jelenség sajnos nagyon sok kárt okoz főleg a fiatal, a technoval még most ismerkedő fejekben nyilvánvalóvá vált, hogy most már pozitív nevelő jelleggel is szükség van olyan irányt mutató valódi, értékeken alapuló kortárs technot hitelesen képviselő eseményekre, amilyen ez is, és én ezután is ezt fogom erősíteni, képviselni. Amiben Ti vagytok a partnereim, nélkületek lehetetlen lenne.

Az alapvetően győri illetőségű szervező, a DumDum fesztiválon túl is sokat tesz a környék elektronikus zenei felzárkóztatásáért, idén pedig országos szintűre terjesztette ezen igyekezetét, azzal, hogy a 20 éves The Etiket sorozatával, több vidéki nagyvárosban is bemutatkozik.

Ahogy eddig is minden évben, idén is igyekeztem elhozni nektek a legaktuálisabb neveket és úgy érzem most is sikerült maradandó élményt nyújtani. Évről évre kicsit ismételnem kell magamat amikor leírom, idén is érdemes volt olyan sokat melózni és szívből hálás vagyok, amiért ilyen közönséget, sikerült évek alatt összekovácsolni itt Győrben, és szeretett szülővárosomat első helyre tűzni és ott tartani a hazai techno élet láthatatlan térképén. Örömmel tölt el, hogy ennyien érkeznek a fővárosunkból, az országot átszelve kelet-magyarországi nagyvárosokból és egyre többen külföldről. Fantasztikusak vagytok!

A szívhez szóló poszt több száz reakciót váltott ki, ami egyértelmű jele a szervező és közönsége kölcsönös tiszteletének, miközben jól mutatja azt is, hogy pár őszinte szó és egy egyszerű köszönetnyilvánítás alapvetően nem kerül semmibe, viszont rendkívüli a jelentősége.