Ma este élőben jelentkezünk a legújabb +Talks epizóddal

- 2 perces olvasmány
sobek jay lumen élő beszélgetés epizód

sobek jay lumen élő beszélgetés epizód 

A +Beats célja a kezdetektől fogva az volt, hogy közelebb hozza a szcéna szereplőit egymáshoz, így a régóta tervezett, élő beszélgetős stream elindítása a legújabb olyan csatorna, ahol mindez naprakészen megtörténhet. 

A +Talks néven futó beszélgetések vendégei, a hazai elektronikus zenei szcéna vezető arcai közül kerülnek ki alkalomról alkalomra, hogy az oldal által már jól megszokott laza, érdekes, szakmai, de mindvégig szórakoztató és mindenki által érthető hangnemében osszák meg gondolataikat az aktuális témákról.

Az eddigi epizódokban téma volt többek között a hazai klubkultúra jövője, a vírus okozta intézkedések hatásai és már arról is beszélgettünk, hogy vajon hogyan fogunk bulizni, amikor erre újra lehetőség nyílik.
Jelenleg nem csak buli stop van érvényben, de utazni sem nagyon lehet, így a nemzetközi viszonylatban is jegyzett lemezlovasaink abszolút kényszerpihenőre kényszerülnek.

A ma esti adásban például ennek kapcsán kérdezzük Jay Lument, aki a hazai szcénát egyedülálló módon, többek között olyan kiadóknál is képviselő tehetség, mint a Drumcode, de saját kiadójával is rendszeres Beatport csúcsokat ostromló büszkeségünk.

Sobek, a beszélgetés másik vendége, elismert kiadók tekintetében szintén nem szűkölködik, elég ha csak a Stil Vor Talent, a Get Psyhical vagy Monaberry-n megjelent kiadványokat említjük, miközben itthon saját klubest keretein belül látja vendégül a house különlegesebb válfajainak képviselőit.

A szakmai vonal mellett magánéletükről is kérdezzük majd vendégeinket, így kiderül, hogyan lehet nagycsaládosként nemzetközi karriert befutni, ahogy az is, a csillogáson túl milyen kihívásokkal küzd az, aki sokszor több időt tölt a levegőben, mint az otthona melegében.

Találkozzunk tehát ma este 9-től, a +Beats Facebook oldalán!