18 órás open air buli lesz egy ceglédi titkos helyszínen

- 3 perces olvasmány
solaris cegléd buli hazai techno minimal 

solaris cegléd buli hazai techno minimal 

Az idei év nem csak a fesztiválok rendezésében, de a klubok működésében is hozott új szokásokat. Talán ennek is köszönhető, hogy egyre gyakrabban van lehetőségünk vidéki helyszíneken csapatni. A szeptember eleje ismét erre ad majd lehetőséget a vájtfülű partyarcoknak, mivel ezúttal három szervezőcsapat a Solaris, az Arteria és a WeLoveTechno egyesíti erőit egy Open Air buli által.

A Solaris csapata akárcsak az Arteria-s srácok mindeddig leginkább vidéki open air helyszíneket változtattak teljes értékű klubbá az eseményeik során, amik szigorúan underground zenei vonatkozásban jöttek létre. De a hozzájuk csatlakozó WeLoveTechno is bebizonyította már, hogy Budapesten kívül is létezik minőségi underground rendezvény az országban. A közös pont tehát adott volt mindhárom kollektíva esetében az egymásra találásra, ami szerencsére meg is történt így ennek eredményét ezúttal Cegléden vehetjük majd szem- vagy sokkal inkább fülügyre egy 18 órás szabadtéri buli keretén belül.

A 2016-ban útjára indult We Love Techno eseménysorozat ez idáig kizárólag Nagykőrösön szólaltatta meg az elektronikus ütemeket olyan hazai előadókat vendégül látva, mint például: Gaga, Mateo&Spirit, Pat Duff, Shabaam, James Cole, Flanger, Collective Machine, Stuart, Deep Colors, Dubecticut, WhoMan, Cadou, Varin, Slavery, Robert Kaa, Sour D., Subway&Simon, Eqib, DeepMan, SoundBlaster.
A szervező triumvirátus másik két csapata pedig a hazai rezidensek mellett, legutóbb a Romániából érkező CaLLy-t szerepeltette Szolnokon.

A mostani kollaborációból létrejövő szeptember 5-i esemény is a hazai előadókat próbálja előtérbe helyezni, leginkább az ízléses techno, minimal, és microhouse vonalról. Hallható lesz Flanger, Slavery, Varin, Vasko, Dnit akik fejenként 3,5 órás szettel készülnek az éjszakára, na meg a reggelre, merthogy az esemény az „after kritériumnak”, is eleget tesz, mivel szombat kora estétől egészen vasárnap délutánig, nagyobb részt nappali körülmények között fog zajlani.

Természetesen a megfelelő hangzásra is nagy hangsúlyt fektettek a szervezők, amit a helyszínhez igazított HK Audio hangrendszer biztosít, így minden adott lesz ahhoz, hogy megfelelően szabaduljanak el 4/4 dallamok.Ismét örülhetnek tehát az elektronikus zene szerelmesei mivel minden adott lesz arra, hogy garantáltan megfelelő hangulatban fordulhassunk rá az őszre ezen a családias hangulatú, zeneileg innovatív, és sötét hangvételű eseményen, amihez csatlakozni ide kattintva, a Secret Family facebook csoporton keresztül tudtok.