Erre a Solomun szettre érdemes volt várni! 

- 2 perces olvasmány
solomun dj acid house stream 

solomun dj acid house stream 

Solomun múlt héten, több hónapos csendet tört meg posztjával, amelyben többek között arról is beszélt, hogy több pályatársához hasonlóan ő miért nem állt be streamelő Dj-k sorába. A posztban adta hírül második albumának hamarosan történő megjelenését és azt is, hogy szombaton a legendás bazeli Nordstern klubban lép a lemezjátszók mögé, ahol 300 ember előtt lép fel és ami a legfontosabb élőben is követhető lesz a világ bármely pontján.

A szett azóta több platformon is elérhetővé vált és bizton kijelenthetjük, hogy konkrétan tisztelgés az elektronikus zene előtt. A német szupersztár a több, mint három órában elképesztő műfaji változatosságot, tempót és hangulatot prezentált, amit élőben ott átélni óriási élmény lehetett, de utólag visszahallgatva is kivételes.

Tört ütemek, acid hangzás, electro, disco, house, keményebb és dallamosabb részek váltakoznak, miközben egy percre sem lankadhat a figyelem, mert mindvégig visz a zene és lüktet a pozitív energia. 

A járvány előtti időszakban sokan vádolták Solomun-t azzal, hogy kicsit megfáradt és egysíkúak a fellépései, amiben ha volt is némi igazság most bebizonyította, hogy miért is lett az aki és igenis tud újat mutatni, miközben mégis végig az általa ismert hangzásvilágot hozza. A hazai rajongók legközelebb a B my Lake-en hallgathatják meg Solomunt, aki ha ehhez hasonló szettel érkezik, esélyes, hogy az év buliját fogja megcsinálni.