Pár nap alatt szinte az összes jegy elkelt a kastély techno bulira

- 2 perces olvasmány
spektre dffrntly kastély techno 
spektre dffrntly kastély techno 

Pár napja érkezett a hír: az előző év szeptemberében, a Kiscelli múzeum falai között debütált kastély techno folytatásáról, ami július 20-án a Podmaniczky kastélyban kerül majd lebonyolításra, és amire szinte az összes belépő elkelt már.

dffrntly spekter kastély techno 2019

Az óriási érdeklődés nem véletlen, hiszen egy több mint 250 éves épületben, a Pesti úton található Podmaniczky kastélyban kerül megrendezésre, szigorúan limitált létszám mellett, az angol techno duó, a Spektre live fellépésével a főszerepben.
A különleges helyszín, ahol elektronikus zene eddig még soha nem szólt, erre az estére egyedi installációt kap, azaz olyan hang és fénytechnikát, ami egyetlen éjszakára, minden tekintetben igazi party helyszínné varázsolja az ódon hangulatú kastélyt.

A D F F R N T L Y teljes Dj gárdája, azaz Julian Marcell, Kitti Kay, Belocca, Technicolour és Bohumil mellett, ezúttal a Twins Project kap lehetőséget a bemutatkozásra és az est felvezetésére, a csapat, utánpótlás programjának keretein belül.

Újabb egyszeri és megismételhetetlennek ígérkező bulira van tehát kilátás július 20-án, szombaton, amire minden további infók tekintetében itt lehet gyülekezni, az utolsó belépőkre pedig ide kattintva lehet lecsapni.

Kerülj képbe a „kastély techno” megmozdulással az alábbi beszámolóra kattintva: