A Dj, aki szerint annyira nem is durva ez a koronavírus

- 2 perces olvasmány
steve lawer lemezlovas facebook koronavírus
steve lawer lemezlovas facebook koronavírus

A brit lemezlovas, Steve Lawler egy Facebook poszt keretein belül kért elnézést rajongóitól az elmaradó Észak-Amerikai fellépései miatt. Korona gyanús tünetei jelentkeztek és az orvosok ajánlására otthoni izolációnak kellett alá vetnie magát. 

A bejegyzésben körülírta és elmesélte tapasztalatait a betegséggel kapcsolatban, hogy megnyugtassa a pánikóló tömeget. Miután felsorolta a valóban korona gyanús tüneteket, hozzátette, hogy számára az egész betegség olyan volt, mint egy közönséges influenza. Emellett természetesen felhívta a figyelmet arra is, hogy a gyengébb immunrendszerrel rendelkezőkre fontos vigyázni, de az előbbi kijelentése, miszerint a korona olyan, mint az influenza, hatalmas felháborodást és gyűlölethullámot váltott ki a hozzászólók részéről. 

A kommentelők zöme szerint elbagatelizálta a vírust és ezzel komoly károkat okozott. Azóta a lemezlovas jobban van és egy újabb bejegyzésében kijavította önmagát, illetve hangsúlyozta ismét, hogy ezek csak a saját tapasztalatai voltak és csupán annyi volt a szándéka, hogy megnyugtassa az embereket. Emellett megköszönte azoknak a kedves szavakat, akik szimpátiájukat fejezték ki a kommentek formájában. 

UPDATEFirst of all I need to say Thank you to everyone for all the lovely thoughtful messages, It’s completely…

Posted by DJ Steve Lawler on Sunday, March 15, 2020

Következő posztjában ismét kifejtette, hogy az idősekre és a betegekre nyilván figyelni kell, de a vélemény kinyilvánítása a közösségi médiában nem ütközik törvénybe. Elmondta, hogy a WHO is tájékoztatta az embereket arról, hogy sokak számára csupán egy átlagos influenza tüneteit tartogatja a vírus. Hozzátette, hogy nem érti, miért rajta kell mindenkinek levezetnie a feszültséget, amit a helyzet okozott. Véleménye szerint pontosan ez az a hozzáállás, ami miatt ennyire romlott társadalmunk és amely rengeteg öngyilkosságnak az okozója. 

I have to say its SO sad, that so many of you have come at me with anger & hatred. All I have tried to do is use my…

Posted by DJ Steve Lawler on Tuesday, March 17, 2020

Ezek után felhívta a figyelmet az immunrendszer erősítés lényegességére, majd arra kérte a gyűlölködőket, hogy haladéktalanul kövessék ki és konkrétan tűnjenek el az életéből.