A Papp László Sportarénába költözik a Boris Brejcha Showcase

- 2 perces olvasmány
supernova budapest sportaréna borisbrejcha 
supernova budapest sportaréna borisbrejcha 

Már decemberben tudni lehetett az idei egyetlen hazai, Boris Brejcha fellépés időpontját, ami mint ismeretes október 5-én lesz. A buli, ami évről évre fesztiválokat megszégyenítő érdeklődés övez ezúttal is a Supernova techno csapat által kerül megszervezésre, akik az előző évek konstruktív kritikáira is reagálva, ezúttal a Hungexpo G Pavilonjában tervezték lebonyolítani a bulit, amelynek line-up-ja  Boris Brejcha 3 órás szettje mellett Ann Clue, Deniz Bul és Theydream hármassal lesz teljes.
Az esemény visszaigazolása már napokkal létrehozását követően 10 000 felett járt, jelenleg ez a szám már a 47 000 főt is meghaladta.

A brutális visszaigazolási számok mellett, a várható látogatószámot ténylegesen mutató jegyeladások is olyan mértékben felpörögtek, hogy a szervezők helyszínváltozás mellett döntöttek, egyrészt, hogy minden résztvevő kényelmesen tudjon majd bulizni, másrészt, hogy senki se maradjon le, a most már egyértelműen grandiózusnak ígérkező Boris Brejcha Showcase-ről.
Ennek tükrében a rendezvényt a Papp László Budapest Sportarénába költözik, ami közel kétszer akkora befogadóképességgel rendelkezik, mint az előző helyszín, miközben belmagassága és ezáltal a tér minden képzeletet meghaladó látvány és hangtechnikai megoldásokra ad lehetőséget.

A rendezvény exkluzivitását növeli, hogy hosszú évek után először lesz lehetőség techno-ra bulizni, az egyébként számtalan koncertnek és egyéb rendezvénynek helyt adó ikonikus helyszínen, ahol hasonló bulira utoljára pont 10 évvel ezelőtt volt példa, akkor a Sensation White-nak adott otthont az Aréna. 

View this post on Instagram

#budapestarena

A post shared by Papp László Sportaréna (@budapestarena) on

A befogadóképesség tehát alaposan megnövekedett, de ettől függetlenül nem árt mihamarabb lecsapni a jegyekre, amelyekből a sima most 7 990 Ft, a Silver Vip 14 990 Ft, a Gold Vip pedig 17 990 Ft-ért váltható a Cooltix rendszerén keresztül.