Hamarosan újra kifut a dunai techno hajó

- 2 perces olvasmány
supernova európa hajó techno július 2019
supernova európa hajó techno július 2019

Az első teltházas menetet követően máris itt a folytatás.

A Supernova Techno csapat által szervezett, magas Bpm számú hajókázás, a Rave The Wave első kiadása teltházzal futott ki június 9-én, az olasz techno fenomén és Drumcode hős, Luca Agnelli, Délkelet – Ázsia koronázatlan elektronikus zenei királynője Nakadia, illetve Németország két tehetséges Dj – producere, Alfred Heinrichs és Niereich vezényletével, akik mellett a hazai tempót David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk diktálta.
A rendezvényt megelőző héten már az összes belépő elkelt elővételben, így külön jó hír azoknak, akik lemaradtak, de nem kevésbé azoknak, akik újra átélnék az élményt, hogy itt a folytatás, július 27-én újra kifut a dunai techno hajó!

Az egész estés techno hajózásra ezúttal T78 lesz a biztosíték, aki mellett tempóban biztos, hogy nem marad el I Am Bam és a honi különítmény, azaz David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk sem.

Mindez, a manapság elérhető legjobb hangrendszeren, azaz Void hangosítással fog tökéletesen szólni, hogy ezúttal is maradandó élményben részesüljön minden résztvevő.
A szervezők ezúttal a tánctér szellőztetésére is nagyobb hangsúlyt fektetnek majd, több ipari ventilátor kerül beépítésre, elkerülendő az intenzív táncból eredő drasztikus hőmérsékletemelkedést. A gyülekezés már megkezdődött, akárcsak az elővételes jegyek értékesítése!

Ezek egyikére mihamarabb érdemes itt lecsapni, egyrészt mert most még igen kedvezményesen beszerezhető, másrészt pedig azért, mert a hajó befogadóképessége továbbra is véges, így az, csak a megengedett létszám erejéig látogatható.