Egész estés Sterbinszky klasszik szett az Akváriumban

- 2 perces olvasmány
supernova sterbinszky dj születésnap akvárium 
supernova sterbinszky dj születésnap akvárium 

Sterbinszky Károlyt nem kell bemutatni, hiszen évtizedek óta a magyar Dj szcéna élbolyának zászlós tagja. A magyar zeneipar egyik legelismertebb lemezlovasáról beszélünk, akinek track-jeit és feldolgozásait gyakran pörgetik olyan nevek, mint Tiesto, Ferry Corsten és Paul Oakenfold. 

A méltán híres, élő performanszairól készült felvételek megtalálhatók több platformon is, melyek nagy részét saját, exkluzív anyagok színesítik. 

Legutóbbi All night long partijára november végén került sor szintén az Akvárium Klubban, a live szett pedig magáért beszél.
Sterby műfajokat átívelő stílusa felöleli a trance, a house és az EDM széles skáláját, de ha mondani kell egy területet, ami erősen jelen van művészetében, az a trance világa. 

A TRANCE AZ ELEKTRONIKUS TÁNCZENE FELLEGVÁRA. TÉNYLEG AZT GONDOLOM, HOGY AZOK A ZENÉK, AMELYEK A TRANCE MŰFAJÁBA SOROLANDÓK ÉS A STÍLUSJEGYEIT VISELIK, AZ ELEKTRONIKUS TÁNCZENE SZÉPSÉGES DARABJAI. A HARMÓNIÁK, DALLAMOK, A ZENÉT MAGUKBA FOGLALÓ ÉRZELMEK, A STÍLUS EMOCIONÁLIS MONDANIVALÓJA MIND-MIND JELLEGZETESSÉ TESZIK.

A műfaj iránti szenvedélye és elkötelezettsége végül is számos magyar díj elnyerését eredményezte és olyan ibizai klubok pultjáig repítette őt, mint a Space Ibiza. 

Sterby ezúttal visszatér az Akvárium Kishall-jába egy egész estés zenei utazás erejéig, a klasszikusok világába. A belépők limitált számban elérhetők, így érdemes mihamarabb lecsapni rájuk, amit megtehetsz személyesen is a Deák tér közelében lévő Cooltix irodában, vagy még egyszerűbben ide kattintva