All night long szettel ünnepli szülinapját a hazai Dj ikon

- 3 perces olvasmány
supernova sterbinszky születésnap akvárium
supernova sterbinszky születésnap akvárium

Aki már átélte, az tudja milyen, amikor egy-egy classic buli végeztével a lelkünkben úgy érezzük, hogy az este folyamán visszarepültünk az időben. Az emlékképeinket pörgetve pedig megfogalmazódik bennünk, hogy megidéztünk egy felejthetetlen korszakot és zenei stílust, ami generációkon átívelt, és amibe mi is beleszerettünk. A régi idők hangulatának felidézése céljából mi most kissé inverz módon egy jövőbeli eseményre hívnánk fel a figyelmeteket, mivel november 23-án történik valami az Akvárium Klub falai között, amit megint hozzáköthetünk, a lelkünk fent említett darabjához.

Ez az este garantáltan nem lesz unalmas, hiszen ismét dübörögni fog az a bizonyos táncolható és jó életérzésű könnyed muzsika, amely mindenki számára egy nyelvet jelent. Eláruljuk a house classic-ra gondolunk. Amikor eszünkbe jut, ennek a két szónak a kombinációja egyből bevillannak vele együtt a 2000-es évek bulikultúrájának kultikus himnuszai, valamint Sterbinszky Karcsi, akinek neve legendás a magyar DJ-k és őspartyarcok körében. Nem véletlenül mivel évtizedek óta tartozik Magyarország DJ- élvonalába, de emellett, nemzetközi szinten is abszolút kiváló a teljesítménye. Az eredményei, és az utánozhatatlan lemezlovas technikája miatt Sterbinszky nevét évről évre, állandó jelleggel a legjobbak között említik a szakmában. 

Azt játszom, amit a belsőm diktál, és ami magával ragad. A trance az elektronikus tánczene fellegvára. Tényleg azt gondolom, hogy azok a zenék, amelyek a trance műfajába sorolandók és a stílusjegyeit viselik, az elektronikus tánczene szépséges darabjai. A harmóniák, dallamok, a zenét magukba foglaló érzelmek, a stílus emocionális mondanivalója mind-mind jellegzetessé teszik.

– feleli, Sterbinszky válaszul arra, miért szeretik rajongói az álatal játszott zenéket.

A tehetséges magyar előadó idén lesz 47 éves és a születésnapi All Night Long partija keretén belül November 23-án ismét bebizonyítja, hogy a legjobb house és trance classic zenéket ötvözve még mindig tud újat mutatni nekünk. Ha jegyet váltotok az eseményre, akkor a közös ünneplés keretén belül ti is részesei lehettek ennek az elektronikus időutazásnak melyben, Sterbinszky garantáltan visszarepít minket az ezredforduló környékére, ahol a house és a trance legjobb track-i összeértek.

Az eseményhez itt tudtok csatlakozni, hangolódáshoz pedig ide tesszük ezt a mixet, amit Sterby a 2000-es évek elején állított össze.