Így éltétek Boris Brejcha-t az Arénában

- 2 perces olvasmány
supernova techno boris brejcha aréna 2019
supernova techno boris brejcha aréna 2019

Vasárnap reggel, nyolc óra magasságában, Ann Clue szettjével ért véget, a Supernova Techno által szervezett budapesti The Boris Brejcha Showcase, amit ezúttal több mint 10.000–en látogattak meg, többen, mint korábban bármikor. Ahogyan azt már megszokhattátok szeretünk videók formájában elektronikus zenei eseményekről pillanatokat megosztani veletek, de azt még inkább szeretjük, ha fordítva történik mindez, mert eléggé meg tudják csinálni az ember napját. Most is szemezgettünk és akadt jó néhány amit muszájnak érzünk megmutatni, úgyhogy mindenféle felesleges mellébeszélés nélkül nyissuk is a sort.

Az estét a svájci testvérpáros, azaz a Theydream duó lendítette mozgásba friss és kísérletező kedvű trekkjeivel. Szerencsénkre Horváth Ferenc jó néhány videóban meg is örökítette ezt.
Mi most Youtube csatornájáról az alábbit tesszük ide:

A soron következő előadónál, a joker maszkos Boris Brejcha-nál, bőven akadt termés, mi pedig jó kedvel válogattunk belőlük. 

View this post on Instagram

#Borisbrejcha

A post shared by Márk Marshal Schinágl (@mark_schinagl) on

A videók alatt halható trekkek a Redemption és a Gravity nevet viselik és Boris legújabb albumán debütálnak, valószínűsíthető hogy az alábbi videókban lévő trekkek is, amik egyenlőre cím nélküliek.

Persze az este, a húzónév elköszönése után sem lassított Deniz Bul-nak és Ann Clue-nak köszönhetően, akik zseniálisan zárták szettjükkel a bulit, melyről az alábbi videót mutatjuk.

Összegezve a látottakat elmondhatjuk, hogy hatalmas érdeklődés övezte Boris Brejcha idei fellépését, hiszen egy technoban gazdag és színes eseménynek lehetek részesei, akik ellátogattak. Reméljük jövőre is hasonlóan nagyszabású rendezvény keretében lépegethetünk kedvenceink zenéire.