Megvan Boris Brejcha idei hazai fellépésének időpontja

- 2 perces olvasmány
supernova techno boris brejcha budapest sportaréna
supernova techno boris brejcha budapest sportaréna

Napjaink egyik legfoglalkoztatottabb fellépője, Boris Brejcha az előző év sikerein felbuzdulva, idén rögtön egy új megjelenéssel a Space Diver EP-vel indította a januárt. A high-tech-minimal maszkos félistene szabadidejében kétségkívül szeret a stúdiójában alkotni, és úgy tűnik mostani turnéja végeztével erre hatványozottan is alkalma nyílik majd. A német szupersztár azért, hogy kipihenje a tavalyi meglehetősen mozgalmas turnéjának eseményeit, kisebb szabadságra megy, hogy feltöltődhessen. 

A mókuskerékből történő átmeneti kilépés és a turnézástól való visszavonulás, az alábbi Boris által közzétett videót elnézve nem meglepő döntés a minimal műfaj méltán híres jokerétől. A videóban a Fckng Serious csapat számos európai országot bejáró különleges utazása került dokumentálásra, hogy minden rajongó nyomon követhesse azt.

FCKNG TOUR LIFE | 004

FCKNG TOUR LIFE | 004One month between aircraft passengers, party guests and hotel receptions GERMANY, BELGIUM, NETHERLANDS, SERBIA, SWITZLERLAND, ITALY & PORTUGALAn insight into the Tour Life of Boris Brejcha.It was a very emotional month of touring this time. It was my last month of touring before my big winter-break. The last weekends of the year went by too fast and faster than I thought there was THIS last weekend. Even though I am always very happy to enjoy some months off in the studio, I always feel like a school child having his last day at school, when I am entering the stage one last time before the break… What a crazy feeling… But let’s start this last story of 2019 from the beginning…..*Want to read the full report of our tour?“ Go and Visit:www.borisbrejcha.de/tour-life/004__CREDITSVideo by Kevin KaczynskiPictures by Florian Schmitt l Flocreates & Felix HohagenGraphics by Buero AbstractText by Ginger Louise Lemm ♥️Music by: Boris Brejcha, Ann Clue, Ben Goldstein, Loya, Skygaze, James Forest, Thomas Nova, Steve Ross, Yehezekel Raz#fckngtourlife #djsoap

Posted by Boris Brejcha on Tuesday, January 28, 2020

EZÚTTAL IS A TURNÉ EGY NAGYON ÉRZELMES HÓNAPJA VAN MÖGÖTTÜNK. EZ VOLT A KÖRUTAZÁSOM UTOLSÓ HÓNAPJA A NAGY TÉLI SZÜNETEM ELŐTT. AZ ÉV UTOLSÓ HÉTVÉGÉI TÚL GYORSAN, MÉG ANNÁL IS GYORSABBAN ZAJLOTTAK, MINT HOGY ÉSZBE KAPHATTAM VOLNA, HOGY EZ AZ UTOLSÓ HÉTVÉGE. ANNAK ELLENÉRE, HOGY MINDIG NAGYON BOLDOG VAGYOK ÉS ÉLVEZEM HA NÉHÁNY HÓNAPOT A STÚDIÓBAN TÖLTÖK, ÚGY ÉRZEM MAGAM MINDEN ALKALOMMAL, AMIKOR UTOLJÁRA A SZÍNPADRA LÉPEK, MINT EGY GYEREK, AKI AZ UTOLSÓ NAPJÁT TÖLTI AZ ISKOLÁBAN A SZÜNET ELŐTT. MILYEN ŐRÜLT ÉRZÉS….

Azt pedig, hogy a stúdiójában eltöltött „kikapcsolódásnak” milyen eredménye lesz, a hazai rajongók első kézből tudhatják meg, méghozzá az ország legnagyobb techno megmozdulásán, november 14-én, a Papp László Budapest Sportarénában, ismételten a Supernova Techno szervezésében. Boris Brejcha ezúttal is három órás szettel érkezik az egyébként 10 órás techno maratonra, amire nagyon ajánlott időben belépőt váltani, hiszen egy olyan buliról beszélünk ami az elmúlt években kivétel nélkül mindig sold out volt.

ITT MÁR LE IS TUDSZ CSAPNI A JEGYEKRE, NE HABOZZ!

THE BORIS BREJCHA SHOWCASE 2020 ESEMÉNY