A jegyek közel fele elkelt Boris Brejcha, Arénás fellépésére

- 2 perces olvasmány
supernova techno boris brejcha jegyek 2020
supernova techno boris brejcha jegyek 2020

Vasárnap látott napvilágot az idei egyetlen, hazai, Boris Brejcha fellépés időpontja, ami mint ismeretes ezúttal november 14-én lesz. A buli, amit évről évre fesztivál szintű érdeklődés övez, ezúttal is a Supernova Techno csapat által kerül megszervezésre.
Az előző év sikeres rendezését követően idén is az ország legnagyobb és legkorszerűbb technikájával rendelkező mega helyszínén, a  Papp László Budapest Sportarénában kerül lebonyolításra, ahol Boris  Brejcha, az éppen mostanában készülő, friss albumának anyagával érkezik.
Az idén is 3 órás szettet játszó high tech minimal szupersztár mellett,  Ann Clue, Deniz Bul és Theydream fellépésével lesz teljes az este.

Az eseményt vasárnap óta már több mint 16 000-en igazolták vissza, miközben a belépők fele már gazdára is talált. Az érdeklődés mértékét jól mutatja, hogy a jegyek értékesítésének megkezdésekor órákig nehezen volt elérhető a Cooltix oldala, annyian szerettek volna belépőt váltani, hogy a rendszer csak nehezen bírta a terhelést. Hazai elektronikus zenei esemény tekintetében példátlan az érdeklődés, hiszen annak ellenére, hogy gyakorlatilag még kilenc hónap van az idei egyetlen hazai Boris Brejcha show időpontjáig, máris közel félig teltház van.

Jelenleg még igen kedvező, 8990 Ft-os áron is lehet belépőt váltani, amit ide kattintva ajánlott mihamarabb megtenni, mert egyrészt a jegyek fogyásának arányával egyenesen nő azok ára is, illetve várhatóan heteken belül teltházas is lesz az esemény.

Akárcsak 2019-ben idén is extra látvány és érzés lesz a főváros legnagyobb zárt helyszínén technózni, ahol ezúttal is több ezren mozdulnak majd egyszerre, napjaink egyik legnagyobb elektronikus zenei profétája, Boris Brejcha ütemei által, ahogy az történt a múlt évben is: