Soha nem látott techno hajó fog dübörögni a Dunán

- 2 perces olvasmány
supernova techno bpm hajó éjszaka 2019
supernova techno bpm hajó éjszaka 2019

Mindenki szereti a különleges bulikat, amelyek a szokásostól eltérő helyszínen vagy line-up-al kerülnek megrendezésre. Június 9-re, nem csak ez a két tényező, de még az időpont is összeállt, ugyanis az első Rave The Wave buli egy hajón, 4 külföldi és számos hazai fellépővel, vasárnap éjjel kerül megrendezésre, tekintettel a másnapi, munkaszüneti napra.

A Supernova Techno csapat által szervezett, magas Bpm számú hajókázás este f11-kor indul, szó szerint is, hiszen az Európa Hajó a beszállást követően ki fog hajózni és másnap hajnalig meg sem áll. A tempót pedig többek között az olasz techno fenomén és Drumcode hős, Luca Agnelli, Délkelet – Ázsia koronázatlan elektronikus zenei királynője Nakadia, illetve Németország két tehetséges Dj – producere, Alfred Heinrichs és Niereich biztosítja, kiegészülve a nem kevésbé veszélyes hazai erőkkel, hiszen fellép David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk is.

https://plusbeats.net/supernova-techno-nakadia-europa-hajo/

Mindez, a manapság elérhető legjobb hangrendszeren, azaz Void hangosítással fog tökéletesen szólni, hogy minden szempontból maradandó élményben részesüljön minden résztvevő.
Ha te is köztük szeretnél lenni nem árt mihamarabb lecsapni az itt elérhető jegyek egyikére, mert a hajó befogadóképessége véges, így csak a megengedett létszám erejéig látogatható.