Egész estés, magas Bpm számú, nyers techno a hajón

- 2 perces olvasmány
supernova_techno_dark_rave_gaga_a38
supernova techno dark rave gaga a38

A vérbeli Dj-k azt vallják, egy igazi Dj szett 3-4 óránál kezdődik, ugyanis ilyen terjedelemben lehetséges megfelelően felépíteni azt, illetve megmutatnia magát annak, akinek valóban van mondanivalója és tartalom is társul hozzá. Erre persze ritkán van lehetőség, fesztiválokon szinte lehetetlen megvalósítani, de klub rendezvényeken sem mindig kivitelezhető, kiváltképp, ha adott művész pont a helyi support-ot adja a nemzetközi headliner-nek.
Időről időre azért előfordul, hogy különleges alkalmakkor mégis lehetőség nyílik egy hosszabb szettet tolni, esetleg egyedüli headliner-ként egy teljes estét. Hazánk egyik legelismertebb techno Dj-e, Gaga, pontosan ebbe a szerencsés helyzetbe kerül július 5-én, amikor is az A38 Dj pultját kizárólag egymaga uralja majd egész este.

View this post on Instagram

☠️

A post shared by Gaga (@gagahun) on

A lehetőséget a Dark Rave sorozat biztosítja számára, ahol a warm-up nem jellemző, viszont egész éjjel nyers, magas Bpm számú techno szól.
A felkérés nem véletlen! Gaga számtalan alkalommal bizonyította, hogy az általa diktált tempó hálás fülekre talál a tánctéren, és ez várhatóan most sem lesz másképp, hiszen ezúttal a szokásos fellépési idő többszöröse áll majd rendelkezésére, hogy kibontakozhasson és megmutassa a maga teljes valóját.

A gondos szelekció ezúttal is garantált a saját, Dark Face Recordings friss és még meg nem jelent kiadványain túl várhatóan minden megszólal, ami Gaga standard szettjeiből eddig kimaradt, így biztosan egy egyszeri és megismételhetetlen éjszaka elé nézünk, amire gyülekezni itt lehet, kedvezményes belépőt váltani erre érdemes, felkészülni pedig az alábbi mixel ajánlott: