David Temessi extra szettel ünnepli szülinapját a Budapest Parkban!

- 2 perces olvasmány
supernova techno dj david temessi 
supernova techno dj david temessi 

A budapesti éjszakákban, azon belül pedig a techno világában már régóta elismert brandnek számít a Supernova Techno, ami számos színvonalas eseményért felelős, többek között az eszméletlen népszerűségnek örvendő, hazai Boris Brejcha fellépésekért is. A Papp László Budapest Sportarénát teljes mértékben megtöltő rendezvénnyel a csapat végleg beírta magát a magyar éjszakai élet történelmébe.

De nem csak az A kategóriás külföldi fellépők tették híressé a Supernovát, rezidens lemezlovasaik a hazai sikerek mellett, határainkon túl is bőven hallatnak magukról. 

Ezúttal viszont a Budapest Park táncterét fogja megtölteni az üstökös, melynek frontembere, David Temessi egy 3 órás szettel készül megünnepelni születésnapját. Természetesen az egész csapatra lehet számítani a jeles eseményen, szóval Gaga mellett a sötétebb ütemek hírnöke, M_Fourk és a magyar techno-s hölgyek supernovás képviselője, Victoria Franches is szerepel a line-up nevei közt, csakúgy, mint Nocircle és Marco Ginelli

A szülinapos frontember nevéhez több lehengerlő eredmény köthető, mint például a 10 éves DSR Digital kiadó működtetése, melynek megjelenéseivel olyan nevek is élnek, mint Charlotte De Witte vagy Amelie Lens. Így esett meg az is, hogy a Time Warp fesztivál jubileumi 25-ik kiadását mondhatni Temessi kiadójának alkotásai uralták. Ha ez nem lenne elég, a Pan-Pot duója a szülinapos Transition feldolgozását is bevetette szettjük egyik fénypontjaként. 

Továbbá David eredményei között említhetnénk azt a József Attila ihlette track-et is, mely a Beatport techno listájának 24.ik helyét foglalta be annak idején. A rendkívül sötét hangvételű muzsikához mellesleg egy mély üzenettel bíró videó is készült, melynek népszerűségét több tízezres megtekintés jelez.

Tehát azt leszögezhetjük, hogy egy erőteljesen energikus és a legjobb értelemben vett, sötét menetelésben lesz része mindenkinek, aki augusztus elsején a Budapest Parkban ünnepel David Temessi-vel,

MELY ESEMÉNYRE ITT HIRDETTEK GYÜLEKEZŐT!