A techno színesben is lehet sötét

- 3 perces olvasmány
supernova techno marika rossa liget club
supernova techno marika rossa liget club

Manapság, amikor az egyedi megjelenés, vagyis, az, hogy ki tudj tűnni, legalább annyira fontos, mint a zene, amit játszol, Marika Rossa egyértelműen a könnyen megjegyezhető kategóriát képviseli, zene és design tekintetében is. Az oly annyira jellemző ukrán stílus öltözködésében és az általa játszott zenében egyaránt tetten érhető, és akkor ott van még a Fres Cut kollekciója is, ami egyértelmű bizonytéka sokoldalú tehetségének.

Mindezekből kifolyólag szinte azonnal felmerül a kérdés, hogy mi ez a színes hajzuhatag? Mik ezek a rikító ruhák? Valami tudatosan épített brand része? Marika hamar rendbe teszi a kérdést, mivel ő mindig is ilyen volt, ilyen ruhákban járt, ilyen hajakat viselt, és zeneileg sem sokban különbözik régebbi önmagához képest.

A Djzés irányába egyébként minden tudatosság nélkül sodródott, saját bevallása szerint igazi „party állat” , aki lehetőség szerint minden szabadidejét klubokban töltené, és töltötte is, amikor jó pár évvel ezelőtt az egyik legjobb barátja felvetette az ötletet, hogy miért nem próbálkozik meg a Dj pult másik oldalával. Eleinte furcsának találta a felvetést, de végül mégiscsak ott kötött ki, és nagyon hamar rá is érzett az ízére. Sikerének egyik okát is ebben látja. Úgy gondolja a táncparketten töltött idő tapasztalataiból építkezve érzett rá a közönség igényeire, illetve a szettjeiben hallható zenékre.

Egyelőre kevesebb időt tud stúdiózással és zeneírással tölteni, mint szeretne, de ha mégis erre kerül a sor, akkor itt is biztosan valami igazán egyedi darab születik. Ez elmondható arról a megjelenéséről is, ami Deborah de Luca-val közösen készült, a beszédes című,  In Hypnose valóban magával húz és azonnal elvarázsol.

Nem csak a zenében találta meg a hangot a közönséggel, öltözködési stílusa is rengeteg követőre lelt, a Fresh Cut brand egy-egy darabjában minden igazi party arc megtalálja a saját kedvencét. Igazán stílusosan , a fenti darabok egyikében lehet meghallgatni őt október 22-én, a Liget klubban, ahol T78 és a honi különítmény, azaz David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk kíséretében fog zenélni.