Ti vagytok a techno

- 2 perces olvasmány
supernova techno rave barátság 
supernova techno rave barátság 

Június 9-én került először megrendezésre a Supernova Techno csapat által, a Rave The Wave elnevezésű hajós buli, ami teltházzal dübörgött, de olyannyira, hogy a hajó szellőztető berendezése is feladta az üzemelést, így a folytatás tekintetében ez a technikai probléma jelentette az elsőszámú akadályt. Akkor legalábbis még így tűnt, de a T78 nevével fémjelzett buli végül még számtalan kihívás elé állította a szervezőket, azt követően, hogy a Premier, mint az első számú alternatíva, végül a bulit megelőző pár napban elállt a helyszín biztosításától. A csapat lélekjelenlétének és kitartásának köszönhetően végül csütörtökön bejelentésre került, hogy a Liget klub fogadja be a bulit, ami sokakból nemtetszést váltott ki, ám végül a szombat éjszaka bebizonyította, hogy teljesen fölösleges volt aggódni.

Kedves Barátaink! Kedves Raverek! 😎Hihetetlenül hatalmas érzés, hogy a sok variálás és akadály ellenére is eljöttetek és teleraktuk tegnap a Ligetet! Ti komolyan tűzön-vízen át velünk tartotok! Brutálisak vagytok! Ti nem technora jöttök egy klubba, Ti hozzátok a technot, a techno ott van ahol Ti!Ti vagytok a Techno! 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️@t78official @supernovatechno @rawehungary #t78official #t78 #supernovatechno #rawehungary #techno #technomusic #technomusiclove #rave

Posted by Supernova Techno on Sunday, July 28, 2019

Kedves Barátaink! Kedves Raverek! 
Hihetetlenül hatalmas érzés, hogy a sok variálás és akadály ellenére is teleraktuk a tegnap Ligetet! Ti komolyan tűzön-vízen át velünk tartotok! Brutálisak vagytok! Ti nem technora jöttök egy klubba, Ti hozzátok a technot, a techno ott van ahol Ti!
Ti vagytok a Techno!

A szervezők posztja mindent elmond, de a résztvevők által is hasonló kommentek lepték el a buli üzenőfalát, illetve maga T78 is elismerő szavak mellett posztolt instájára:

Ez a buli végül nem csak azt bizonyította, hogy jelenleg a Supernova Techno rendelkezik az egyik leglojálisabb közönséggel, hanem azt is, hogy a csapat méltó a közönség bizalmára, hiszen mindamellett, hogy B terv után C is lett, végig őszinte és türelmes kommunikációt folytatott. Végül pedig az is egyértelmű bizonyosságot nyert, hogy a buli a közösségtől lesz buli, hozzáállás és nyitottság kérdése az egész.