Ütős techno bulitól lesz hangos a Népliget

- 3 perces olvasmány
supernova-techno-rave-buli-liget
supernova techno rave buli dj 

A Supernova Techno csapata egy maratoni techno bulival tér vissza a Liget falai közé, ami az utóbbi időben törzshelye lett a Supernova party-knak, ezúttal pedig 3 külföldi sztárral lepik meg a hazai közönséget.

A triumvirátus első tagja a német Alfred Heinrichs, aki leginkább dallamosabb darabjairól híresült el, de a techno műfajának széles spektrumán mozog az ifjú virtuóz. Alfred egy olyan producer, aki szerint elengedhetetlen egy zenész számára, hogy megtalálja identitását a zenében és létrehozza saját egyedi stílusát. 

A LEGNEHEZEBB RÉSZE ZENEI KARRIEREMNEK ÖNMAGAM MEGTALÁLÁSA VOLT A MŰFAJON BELÜL, HISZEN NEM NEHÉZ LETÉRNI A HELYES ÚTRÓL. AKKOR IS HA NEM A LEGKELENDŐBB MŰFAJT NYOMOD, AKKOR IS HA ELBUKSZ, FONTOS, HOGY HIGGY MAGADBAN.

A jó hír, hogy ő már megtalálta saját hangzását, amivel meglehetősen nagy hírnévre tett szert és nem tervez visszavonulni, nem hogy a közeljövőben, de még idős korában sem. 

AMIÓTA AZ ESZEMET TUDOM, ZENÉLÉSSEL AKAROK FOGLALKOZNI ÉS FOGOK IS HALÁLOM NAPJÁIG. TELE VAGYOK ÖTLETEKKEL ÉS SAJNOS A NAPI 24 ÓRA KEVÉS, HOGY MINDENT KIADJAM MAGAMBÓL. NEM HISZEM, HOGY EZ VALAHA IS VÁLTOZNI FOG.

A következő külföldi nagyágyú, a szintén német, Timo Mandl, aki eredetileg a goa szcénában foglalatoskodott, Hyperpolytox néven és azon belül is a hi-tech, a forest és a darkpsy stílusokra fókuszált. Manapság már a „sváb techno” zászlós képviselőjének számít, de hangzásvilágán egyértelműen tükröződik psy jellegű múltja, illetve a tény, hogy egy a 90-es évek rave kultúrájában felnőtt művészről beszélünk. 

Stílusára jellemző a szüntelen menetelés, a feszes és erőteljes bassline és a sötét hangulat. Az utolsó külföldi a sorban, szintén a keményebb ütemek képviselője I AM BAM személyében. A fiatal producer olyan nagy nevek támogatását élvezi, mint Carl Cox, Paul Ritch, Rodhad, Ben Klock, Monika Kruse, Gary Beck, Adam Beyer és Richie Hawtin. 

Az igazi áttörést a 2016-os Lose Control című szám hozta el neki, amit mindössze 6 hónapnyi producerkedés után pakolt össze és többek között a BBC Radio 1 is felfigyelt a muzsikára. 

Február 15-én a Ligetben, tehát garantáltan nem lesz hiány menetelésből, ezt erősíti a hazai support is: David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk személyében! 

Kedvezményes belépők erre!!