Túlhevült a dunai techno hajó, a szervezők drasztikus döntést hoztak

- 3 perces olvasmány
plusbeats_supernova_techno_rave_the_wave-t78
supernova techno rave the wave

A Supernova Techno csapat által szervezett, magas Bpm számú hajókázás, a Rave The Wave első kiadása teltházzal futott ki június 9-én, az olasz techno fenomén és Drumcode hős, Luca Agnelli, Délkelet – Ázsia koronázatlan elektronikus zenei királynője Nakadia, illetve Németország két tehetséges Dj – producere, Alfred Heinrichs és Niereich vezényletével, akik mellett a hazai tempót David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk diktálta. Végül akkora menet kerekedett, amit a hajó szellőztető berendezése sem bírt, így a folytatás tekintetében a szervezőknek ez jelentette az elsőszámú akadályt. Sokáig próbáltak megoldást találnia arra, hogy méltó körülmények között kerüljön sor a T78 nevével fémjelzett, július 27-i folytatásra, ám minden igyekeztük ellenére nem látták biztosítottnak a tánctér és a mosdók megfelelő hűtését így bátor, de mindenki számára ésszerű döntést hoztak, azzal, hogy a Premier klubba tették át a buli helyszínét, ám végül egy váratlan esemény ezen igyekezetüket is felülírta.

Kedves Raverek!

Most kaptuk a hírt, hogy a program múlt heti fixálása ellenére a Premier Club nagyon sajnálja, de mégsem tud helyszínéül szolgálni a most szombati rendezvénynek. Ennek indoklása a felújítási munkálataik nem várt elhúzódása.

Két nappal a rendezvény elôtt sajnos már nem sok opciónk maradt új helyszínt választani, de mi minden követ megmozgattunk, hogy a rendezvényt a sokszoros variálás és váratlan helyzet ellenére is megvalósíthassuk Nektek.

Nyilván egy ekkora rendezvénynél csak nagy befogadóképességû helyszínek jöhettek szóba, tovább nehezítve a helyzetet, így nagyon kevés opciónk maradt.

Új helyszínünk most szombaton a Liget rendezvényközpont Arénája lesz, amely elôszor fogad be nagyszabású technorendezvenyt exkluzívan Közönségünknek. Tágas Vip részlege, nagy belmagassaga, kiváló hangosítása es hatalmas ledfalai kiemelkedô audio-vizualis élményt tesznek lehetôvé.

Ha bármi jeggyel kapcsolatos kérdésetek merülne fel, kérjük írjatok a Cooltix munkatársainak alábbi email címen:

ticket@cooltix.hu

Köszönjük Nektek a megértést, a folyamatos támogatást és várunk Titeket szeretettel szombaton a Liget Rendezvényközpontban!

Így tehát határozottan kellemesebb körülmények között veret majd T78, I Am Bam és a honi különítmény, azaz David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk, miközben hőgutát sem kap senki és a buli is tovább tart, mint azt eredetileg tervezték.

A gyülekezés már megkezdődött, akárcsak az elővételes jegyek értékesítése! Ezek egyikére mihamarabb érdemes itt lecsapni, egyrészt mert most még kedvezményesen beszerezhető, másrészt pedig azért, mert a klub befogadóképessége is véges, így teltház esetén csak a távozók arányában lesz lehetőség a bejutásra.