Ipari techno forradalmat szállít a Supernova

- 3 perces olvasmány
supernova techno t87 marika rossa
supernova techno t87 marika rossa

Megállás nélkül dübörög az őszi klubszezon, melynek sodrásában nem lehet megpihenni, de nem is érdemes mivel a korábbi nagy bólogatásokat követően nemsokára ismét egy atom bulin, lesz lehetőségünk lépegetni.
A budapesti éjszakai élet aktív techno katonái nagy valószínűséggel emlékeznek még azokra a bulikra, ahol szokásosan esti kezdettel egészen másnap reggelig dübörögtek a legjobb ipari technok, először a vízen Luca Agnelli, Nakadia, Alfred Heinrichs és Niereich prezentálásában majd később a szárazföldön is T78, I Am Bam és a honi különítmény David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk-nak köszönhetően. Mi igen, mivel fenomenális volt. Élveztük is, hogy elveszhettünk egy sötét belső térben, a Liget rendezvényközpont arénájában, a nyár közepén, T78 jelszóval remélve, hogy idén még lesz ilyen. Jó hír hogy lesz! Ráadásul a Supernova Techno továbbra is hű marad a nevéhez, és a tőlük megszokott színvonalon az eddigi legnagyobb Rawe Showcase-t hozzák el.

Kedves Barátaink! Kedves Raverek! 😎Hihetetlenül hatalmas érzés, hogy a sok variálás és akadály ellenére is eljöttetek és teleraktuk tegnap a Ligetet! Ti komolyan tűzön-vízen át velünk tartotok! Brutálisak vagytok! Ti nem technora jöttök egy klubba, Ti hozzátok a technot, a techno ott van ahol Ti!Ti vagytok a Techno! 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️@t78official @supernovatechno @rawehungary #t78official #t78 #supernovatechno #rawehungary #techno #technomusic #technomusiclove #rave

Posted by Supernova Techno on Sunday, July 28, 2019

A fenti videón igazi keményvonalas zenei hullámot kap a Supernova Techno bulijára összegyűlt nagyérdemű. Kb. mint, amikor egy kamion tarol le egy házat így tudnánk jellemezni a fenti pillanatot, amit T78 hozott a Liget Club falai közé a legutóbbi Rawe Showcase-en. Szinte érezhető a levegőben a fémporos techno karcolása, miközben az olasz Dj elengedi a kalapáló basszusokkal teli zenéje főtémáját, melynek láthatóan minden percét élvezni lehetett. 

T78 egyedülálló stílusa és tehetsége persze nem csak abban nyilvánul meg, hogy technikailag egy nagyon képzett DJ, hanem produceri tevékenységében is. A saját kiadóján az Autektone Records-on számos saját zenét jegyez, amit többek között az olyan nevek, mint például Adam Beyer, Amelie Lens, vagy éppen Deborah De Luca rendszeresen pörgetnek. A hard és acid techno jelentős alakjáról T78-ról egyértelműen kijelenthető, hogy a hazai közönség imádja akárcsak a színesen sötét techno-ról elhíresült Marika Rossa-t. 

Az ukrán elektronikus zenei fenomén saját bevallása szerint igazi „party állat”, aki lehetőség szerint minden szabadidejét klubokban töltené. És tölti is, mivel Európa szerte hívják a klubokba fellépni, így naptára állandóan tele van. A Djane a saját kiadója a Fresh Cut garantált rezgéseivel mindig felejthetetlen basszusélményt okoz az aktuális közönsége számára.

Tehát ezúttal nem csak videóban fellelhető pillanat újbóli megélésért, hanem Marika Rossa sokszínű techno-jáért is hatványozottan érdemes lesz a forradalom másnap hajnali megemlékezését a Rawe Showcase aktuális kiadásán, október 22-én a puskaropogó techno ütemek között tölteni, ahol természetesen a honi különítmény, David Temessi, Gaga, Victoria Franches és M_Fourk is képviselteti magát. Annyi biztos, hogy ezen az estén is minden előadó bőkezűen adagolja majd a fejleszakítós techno darabjait, hogy ezzel bontsa ránk trackről-trackre a Liget falait. A romok alól való kimászásra pedig október 23-nak köszönhetően szerencsére bőven lesz időnk. 

Gyülekező erre, kedvezményes belépők itt, warm-up pedig pl. így: