Techno sztárok szombaton Siófokon

- 3 perces olvasmány
supernova techno balaton siófok rave

supernova techno balaton siófok rave

A hazai nyár megunhatatlan nyaralási célpontja a Balaton, ami idén kiemelt szerepet kapott. A tó számos nagyobb városában találunk már esti, elektronikus programot is, de ilyen szempontból továbbra is Siófok az elsődleges desztináció, azon belül is a végtelen strandon található, tengerparti feelinget idéző Plázs.
Ez a helyszín azért is zseniális, mert gyakorlatilag éjjel és nappal is bőven akad program, és ez nem lesz másképp az idei nyár utolsó hétvégéjén sem.

A folyamatosan változó szabályozást mindvégig szem előtt tartva és ahhoz szigorúan igazodva a Supernova Techno csapata gőzerővel dolgozott azon, hogy a várva várt „szeretet tava” megvalósulhasson, és úgy fest, hogy sikerrel jártak. Az új koncepció értelmében a megmozdulás átalakult négy különálló, 500 fős rendezvénnyé. A megváltott jegyek többszöri belépésre jogosítanak fel, így nyugodt szívvel válogathatunk a helyszínek között. Azonban hozzá tették a szervezők, hogy a létszám limitet szigorúan be kell tartani minden helyszínen, és arra is kérik a résztvevőket, hogy legyenek tekintettel a szabályokra.
Ezek alapján mindenképp javasolt időben érkezni az eseményre.

A Plázs Beach-en például a színes külsejű techno-s hölgy, Marika Rossa fog zenélni a kőkemény ütemek képviselője és az Autektone kiadó tulaja, T78, illetve a Supernova Techno csapata mellett, beleértve Gagát és David Temessit is. Ha ez nem lenne elég, Angy Kore és Gabriel Padrevita b2b szettjére is itt kerül sor, akik manapság főzős szettjeikkel szórakoztatták az otthon ragadt partyarcokat. 

A Plázs Music Terrace-on olyan duók fognak zenélni, mint a Daniel Nike és Cristopher alkotta Horisone vagy éppen a Bencsik Tamara és Aydan féle Anymood. De itt sem maradunk külföldi nélkül, ugyanis itt fog zenélni a francia tehetség, Matt Sassari is, akinek track-jeit olyan nevek is pörgetik, mint például Dubfire.

A Plázs Arénában az olasz Ingrid fog zenélni a maga enyhén dallamos és savas hangzásával. Őt váltja a német Alfred Heinrichs és Klanglos, akik szintén a dallamosabb technoban utaznak, a sötétebb hangulatot itt Timo Mandl fogja képviselni.

Plázs Poolside-on pedig az ázsiai gyökerekkel rendelkező berlini hölgy, Nakadia zenél majd a Format:B duójával egyetemben. A külföldiek sorát bővíti itt továbbá A*S*Y*S, aki sötétebb acid hangzásáról híres. 

Most hétvégén, augusztus 29-én tökéletes időjárás és ütős programok várják a a siófoki Plázsra érkező arcokat, akik a szabályok betartása mellett teljes biztonságban bulizhatnak egy nagyot, az idei hivatalos nyár uccsó hétvégéjén.
A hatalmas érdeklődés és a jelenlegi jogszabályban előírt létszámlimit miatt szinte biztosan már elővételben teltház várható, így a biztos bejutás érdekében mindenképp javasolt a jegyeket a Cooltix-nél elővételben beszerezni, ide kattintva!