Ez lesz 2020 első nagy techno menete

- 3 perces olvasmány
plusbeats_supernova_techno_liget_club_éjszakai_szórakozóhely.jpg
supernova techno liget club éjszakai szórakozóhely 

A Supernova Techno közönsége úgy néz ki, az utóbbi hónapok helyszínei közül leginkább a Liget Club-ot preferálja, ugyanis rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a hely kapcsán, így a csapat visszatér a Liget falai közé egy fergeteges újévi buli erejéig. 

A helyválasztás érthető, hiszen jó megközelíthetősége ellenére távol esik a város zsúfoltságától, így kézenfekvő opció minden raver számára, aki egy önfeledt bulizásra és a hamisítatlan rave feelingre vágyik. A klub kupolás terme alkalmas a nagyszámú közönség befogadására, szóval a tömegnyomortól sem kell tartani, mindenki koncentrálhat arra, hogy egy élvezetekben gazdag lépegetés keretein belül meneteljen már az újév legelső napján is. A zene és a hangulat adott hozzá, hiszen a Supernova Techno csapatától megszokott színvonalas fellépőgárdára lehet számítani.

A line-up-ot erősíti a csapat egyik vezéralakjának neve, David Temessi, aki a kőkemény, néhol acid hangzással színezett, sötét technot szolgáltatja majd a nap folyamán. Továbbá megtalálható a névsorban Magyarország techno úttörője, a funky techno meghonosítója és a FreeE magazin alapítója, Dj Budai, aki még mindig nagyon érzi, hogy mi kell egy igazán ütős estéhez. 

Mellette, a hazai közönség másik nagy  kedvence, Gaga sem maradhat ki a sorból, minimalisztikus elemekben gazdag szettjével. A line-up feminin oldalát erősíti majd a supernova techno és a sötét ütemek női képviselője, Victoria Franches, akit elsöprő egyénisége mellett, dinamikus szettjei miatt is imád a közönség. 

A névsor következő tagja pedig M_Fourk, aki főleg acid trekkjeiről híresült el, és akinek többek között Charlotte De Witte is előszeretettel pörgeti számait. Victoria mellett a Gemelle ikerpár is képviselni fogja a szebbik nemet, egy tőlük megszokott menetelős, zúzós techno szettel. 

Hallható lesz még Censure, akinek track-jei gyakran megtalálhatók a Beatport Top 100-as hard techno listáján. És bizony még mindig lehet fokozni a névsort! A sötét hangzásvilágú Marco Ginelli-vel és a szintén kőkemény hard techno szettjeiről híres unKNOWnARTist-al. 

Egy biztos, január 1-én, a Ligetben minden dark és hard techno rajongó a Nirvanában érezheti magát és egy észvesztő menetelés közepette táncolhatja be magát 2020-ba. Ha otthon érzed magad a dark rave világában ott a helyed neked is!

GYÜLEKEZŐ ERRE, KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK ITT!