Techno fog dübörögni a Szabadság hídon

- 2 perces olvasmány
szabadság híd techno dübörög 2019
szabadság híd techno dübörög 2019

Július 20-án a Szabadság híd tánctérré alakul az elektronikus zenekedvelők számára, ráadásul a techno lesz a középpontban. A Szabihíd nevezetű projekt a Valyo és a Pro Progressione kezdeményezése, ami a közterületekben rejlő potenciális lehetőségekre hívja fel a figyelmet különleges módon. Ezzel a kulturális rendezvénnyel az lenne a cél, hogy közelebb hozzák az embereket egymáshoz, a városi terekhez és a folyóhoz. A közösségformáló és kultúraépítő eseményen a magyar techno „újraálmodói”, a MadCity tagjai szolgáltatják majd a zenét, akik ismerősek lehetnek már az egykori Corvinos bulikból, a Dürerből vagy éppen Ozoráról. 

A csapat mindig figyel, hogy táncolható, mégis lélekig hatoló, ütős és igazán intelligens legyen a szett, melyet Szegedi Timi mesés hangja dob fel. Woody Woodpecker és Gra3o mellett fellép majd HiBoo és Ottó Ullmann is, akik élő hangszerekkel fűszerezik szettjüket. 

A rendezvény lényege, hogy egy élhetőbb, biztonságosabb, produktívabb, tisztább várost alakítsanak Budapestből, pártpolitikától, vallástól függetlenül. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt és arra kérnek mindenkit, hogy vigyázzanak saját és mások testi épségére illetve, hogy ne szemeteljenek. A részvétel mellesleg ingyenes mindenki számára, további infók, itt.