Szegeden kerül megrendezésre az első Footwork Night

- 2 perces olvasmány
sing sing szeged május szombat 2019
sing sing szeged május szombat 2019

Jay Lumen, Footwork kiadójával az utóbbi években igen messze jutott azzal, hogy számtalan saját kiadvány mellett jó pár vendégművész trackjeinek biztosított megjelenést, szigorúan a minőségi techno jegyében. Most pedig eljött annak is az ideje, hogy a kiadó képviselte zenei világot élőben, vagyis egy label night keretein belül is bemutassa.
A koncepció mondhatni adott, hiszen az est gyakorlatilag egy az egyben a Footwork zenei világát hivatott leképezni, amit leghitelesebben annak művészei fognak átadni.

A rendhagyó eseményen, ennek szellemében Jay Lumen mellett, a szintén label tulajdonos Fernanda Martins illetve a Drumcode és Cocoon kiadók egyik kedvenc producere Harvey McKay lesz hallható, aki a Beatport techno szekciójának többszörös aranyérmese, illetve olyan mega zenék producere mint a Silk Road, a Set Back vagy a Black Dolphin.

„Imádom a techno-t és a hard techno-t. Ez minden, amit tudnod kell rólam…”

– olvasható Fernanda Martins közösségi oldalán, bemutatkozásként, és hogy ez mennyire így van, az nem csak a fenti mixből derül ki egyértelműen, hanem az általa igazgatott két kiadó, a Devotion Records és az Audio Code Records katalógusából is. Bpm számban nála soha nincs hiány, és minden bizonnyal így lesz ez május 18-án a szegedi Sing Sing-ben is, ahol minden bizonnyal ő fogja biztosítani a hajnalig tartó pörgést.