Új időszámítást ígér a Sziget Colosseum

- 2 perces olvasmány
sziget fesztivál colosseum stage
sziget fesztivál colosseum stage

Megújult külsőben szállítja idén a Sziget feszt az underground ütemeket.

Magyarország legnagyobb zenei fesztiválja, a Sziget, minden évben megtölti a hajógyárit emberek tízezreivel és az európai fesztiválok zöméhez hasonlóan, egyre nagyobb figyelmet szentel az elektronikus zene sötét oldalának újabban. Aki jártas ezekben a körökben és volt már a Szigeten az tudja, hogy a Colosseum környékén érdemes tábort verni, hiszen ez a stage fókuszál a techno-ra, a house-ra, valamint ezek mutációira. 

Idén a híres, neves Colosseumot teljesen újragondolták, szóval egy megújult külsejű küzdőtéren járhatnak örömtáncot a raver-ek. A stage új korszaka egy nagyon extra, 360 fokos party élményt ígér a maga kibővített területével, melyen a Dj pult ezúttal középen helyezkedik el. Emellett új, látványos dizájn elemekkel is gazdagodik a helyszín, kívül-belül és a legkorszerűbb hang és látványtechnikával lesz ellátva. 

Az idei 36 név már publikus és rendkívül ígéretesnek néz ki:
Boston 168 Live, Anna Haleta, Chris Liebing, D.A.L.I., Dixon, DJ Stingray, Dr. Rubinstein, Echonomist, Eelke Kleijn, Francesco Del Garda, Gerd Janson, Hamish & Toby, Honey Dijon, I Hate Models, IMOGEN, Joris Voorn, Kölsch, La Fleur, Manni Dee, Matador, Mella Dee, Muallem, Musumeci, Nicolas Lutz, Patrice Bäumel, Perc, Phunkadelica, Robin Ordell, Rødhåd, Sasha, SHMLSS, Slam, Sonja Moonear, SPFOAKS [SPFDJ & Héctor Oaks], Willikens & Ivkovic, Zioner. 

Mellettük, a fesztivál további attrakciói között megtalálható még Jamie Jones és Joseph Capriati b2b szettje, illetve Camelphat és Claptone is.