Ebben a gyárépületben, most szombaton, techno fog dübörögni

- 2 perces olvasmány
szombat techno gyár
szombat techno gyár

Újabb különleges hangulatú megmozdulás várható Budapesten

Úgy tűnik az előző év folyamatos klubbezárásai mégsem bírnak végzetes hatással a hazai elektronikus zenei szcénára, az egyre ötletesebb és bátrabb szervezői megoldásoknak köszönhetően, ugyanis kialakulni látszik a trend, miszerint különleges helyszínre vinni egy – egy rendezvényt inkább számít előnynek, mint sem hátránynak. Ősszel a D F F R N T L Y csapata szervezett igazán egyedi hangulatú bulit a Kiscelli templomba, a Rattus csapata zártkörű rendezvényeivel tűnik ki a kínálatból, egy olyan helyszínen, ami egykor klubként működött, míg a Be Massive, nemrég  egy víztoronyban szervezett bulit.

Most szombaton pedig a Distant Object viszi el a techno-t, a stílussal leginkább azonosítható helyszínre, azaz egy gyártelepre.
Az Óbudai Gyártelepeken található, igazán ipari jellegű Flashback fotóstúdió ad majd otthont, beszédes Kepler-438b rendezvényüknek, ahol a hazai fellépők, Isu, Maks, Vedat, Crime,Egzakt és In Silence mellett, a francia Dj – producer Airod és az olasz származású, de Berlinben tevékenykedő VSK lesz majd hallható.

A helyszín és a fellépők kiválasztása mellett a hangulatra is nagy figyelmet fordítanak a szervezők, azzal, hogy az erre igencsak nagy hatással bíró tényezőt, vagyis a közönséget, erős szűrésnek teszik ki.

„Azt szeretnénk elérni, hogy az esemény annyira intim legyen, amennyire az lehetséges, ezért is ajánljuk mindenkinek a korai érkezést a hosszadalmas sorban állás elkerülése érdekében. Miután bejutást nyertek az eseményre, szeretnénk, hogy a vendégeink érezzék, hogy kifejezhetik kreativitásukat és egyéniségüket, ezért a beöltözést támogatjuk.”


Az este tíztől másnap délig tartó rendezvénnyel teljes mértékben itt lehet képbe kerülni, hangolódni, akár a hétvégére is, az alábbi videóra való kattintással érdemes: