Szombaton kerül megrendezésre az ország producer találkozója

- 2 perces olvasmány

 

Most szombaton harmadjára kerül megrendezésre, a Bánkuti Dani által egy évvel ezelőtt megálmodott Magyar Producer Workshop Találkozó, ami egyedülálló módon biztosít lehetőséget a szcéna résztvevőinek tanulásra, kapcsolatépítésre és különböző, nagy értékű eszközök, szakemberek által történő megismerésére. A rendezvény iránti érdeklődést jól mutatja, hogy már az eseményt megelőző két hétben az összes jegy elkelt elővételben.

A meghirdetett program tükrében ez érthető is, ugyanis a változatos tematikájú előadások mellett a Zaj Studio és a Hit Space, mint kiállítók is jelen lesznek a rendezvényen, így jó pár, az általuk forgalmazott eszközt és hangszert lehet majd kipróbálni.
A rendezvénynek helyet adó Morrisons Liget délben nyitja meg kapuit, az előadások, a hivatalos megnyitót követően, negyed egykor kezdődnek majd.

Ütős programokat ígér a 3. MPW Találkozó

További jó hír az MPW háza tájáról, hogy a következő hetekben Daniék kivonulnak a már megszokott stúdiókörnyezetből, és jó pár adás a Hit Space és Zaj Studio-ból kerül majd közvetítésre. Az ország legnagyobb, több részes buyers guide adásaiból olyan kérdésekre adnak majd választ, hogy producerként, kinek mit érdemes megvenni, mit mire lehet a leghatékonyabban használni, miközben a gyártók újdonságai is bemutatásra kerülnek majd.

BRÉKING NYÚZ!

Egy elég komoly hírünk van!

Posted by Magyar Online Producer Workshop on Wednesday, November 21, 2018

 

A Magyar Producer Workshop-ot Facebook-on itt, You Tube-on pedig itt lehet követni.