2 napos fesztivál debütál hazánkban az egykori bánya területén

- 2 perces olvasmány
tárnok kőfejtő katlan fesztivál 
tárnok kőfejtő katlan fesztivál 

Egyre több bulit szerveznek különleges és extravagáns helyszíneken Magyarországon is. Tökéletes példa erre a Tárnoki Kőfejtő, ahol május elején Nicole Moudaber is fellépett a Rattus jóvoltából, július 12-én pedig jön a folytatás olyan nagyágyúkkal, mint például UMEK vagy Etapp Kyle.

2019.05.03. Tárnoki KőfejtőRattus & Premier Club & Vault present: Katlan w/ Nicole Moudaber + Wigbert + Nørbak📸Munkácsy Barbara

Posted by Katlan on Sunday, May 12, 2019

A két napos fesztivál valami, a megszokottól eltérőt készül alkotni, mind a helyszín, mind a zenei koncepció tekintetében. Az ikonikus hely számos funkciót látott el a történelem során, de ki gondolta volna, hogy tágas tereivel egyszer tökéletes otthont biztosít az ilyen jellegű rendezvények számára.  

Ha a helyszínválasztás nem lenne elég extra, a line-up biztosan meggyőz mindenkit. Az eddig bejelentett nevek között szerepel a szlovén techno legenda: UMEK illetve Etapp Kyle, Terence Fixmer, Shifted, SPFDJ, Ø [Phase], psyk. A szervezők a további neveket  a napokban készülnek bejelenteni.

Nincs megállás! Terítékre kerülnek a Rattus színpadának fellépői is. Először fogadjátok szeretettel a szlovén techno…

Posted by Premier Club on Thursday, June 6, 2019

Alapvetően arra gyúrunk, hogy egy 48 órás utazás keretein belül a teljes house-techno spektrumot be lehessen barangolni, úgyhogy elsősorban a bérletek értékesítését tolnánk előtérbe. A 24 órás jegyeket a végső line-up és a napi bontások kikerülését követően kezdjük el árulni limitált mennyiségben.

A super early bird bérletek már el is fogytak és a következő körös early belépők száma is rohamosan csökken, szóval ajánlott hamar lecsapni rájuk ha részt kívánunk venni a különleges eseményen. El lehet kezdeni edzeni a két napig tartó menetelésre, mert a nyár egyik leghangulatosabb rendezvényére lehet számítani.