Itt van a Technics új, professzionális Dj-fejhallgatója

- 2 perces olvasmány
technics dj fejhallagtó 
technics dj fejhallagtó 

A Technics szeptember 5-én, Berlinben mutatta be új EAH-DJ1200 DJ fejhallgatóját. Az EAH-DJ1200 az 1996-os megjelenése óta több mint 500 000 darabos eladással büszkélkedő RP-DJ1200 modell utóda. Az új modell örökölte elődje alapvető jellemzőit, de az EAH-DJ1200 jobban megfelel a DJ-mostani elvárásainak, így a fejhallgató továbbfejlesztett funkciókkal, formatervvel és még jobb hangminőséggel rendelkezik. Az alap zenehallgatás mellett az EAH-DJ1200 az ütemek pontos követését is lehetővé teszi zajos környezetben, például klubokban is. A matt fekete külső tökéletesen passzol az SL-1200MK7 DJ-lemezjátszóhoz. Az EAH-DJ1200 2019 őszi és téli hónapjaiban jelenik meg a különböző piacokon.

Az új fejlesztésű sugárzó egy 40 mm átmérőjű CCAW lengőtekercset használ. Ezzel tiszta és részletgazdag hangzást és nagy bemeneti teherbírást (2500 mW) ér el torzítás nélkül, akár nagy hangerő mellett is. Ráadásul az alacsony és magas tartományokban egyaránt kiegyensúlyozott hangzásnak köszönhetően a monitoring nagy hangerejű DJ-munkakörnyezetekben is kényelmes és nem nyomja el a zaj.

270 fokos csukló mechanika
Az EAH-DJ1200 egy rendkívül könnyű, fület körülvevő fejhallgató. A szerkezete egy zárható csuklószerkezetet tartalmaz, hogy a monitoringot egy füllel is lehessen végezni. A fejhallgató a DJ-k valamennyi monitoring típusához képes alkalmazkodni. Az EAH-DJ1200 összehajtható, így könnyen tárolható és szállítható.

A lecsatlakoztatható kábelt könnyű tisztítani és karbantartani. A zárszerkezet óv a véletlen lecsatlakoztatás ellen használat közben. A kinyújtható csavart kábel és a vezetékszakadást megakadályozó L-alakú csatlakozó egyszerűbb használatot és nagyobb strapabírást biztosít. A professzionális DJ-felhasználás komoly igénybevételét is bírja.

A több mint 20 évig értékesített RP-DJ1200 nyomdokaiban járva az EAH-DJ1200 a modern stílusnak megfelelően egy naprakész fekete színvilággal jelenik meg. A strapabíró külsővel és kiváló funkcionalitással rendelkező EAH-DJ1200 tökéletesen illeszkedik az SL-1200MK7 lemezjátszó matt fekete külsejéhez.

További infók: www.technics.com