Dj fejhallgató minőségű fülhallgató

- 4 perces olvasmány
technics dj fülhallgató
technics dj fülhallgató

Az új fejlesztésű Technics, dinamikus sugárzó az eredeti akusztikus kialakítással ultra alacsony torzítási rátát és szuper alacsony frekvenciájú hangképzést biztosít. A lenyűgöző hangfelbontással és a térhangzással érzelmeket is megmozgató zenei élményt szólaltat meg az EAH-TZ700 fülhallgató.

A kivételes hangminőség kulcsa az EAH-TZ700 esetében az új fejlesztésű 10 mm-es sugárzó, amely hosszú évek kutatásai és fejlesztései eredményeként fejlett mágneses folyadéktechnológiát alkalmaz.  Az új sugárzó „free-edge” membránja egy különlegesen kiképzett alumíniummal készül, amelynek az alakja hasonlít a hagyományos hangszórókból ismert sugárzókra. A tág frekvenciatartomány és a precíz mély basszusok eléréséhez a mágneses folyadéktechnológia maximalizálja a sugárzó mozgását. A sugárzó mögött légterelő kamra is hozzájárul a basszusteljesítményhez és növeli a hangzás légiességét és térhatását. Ezek az alkotóelemek együtt valóban tág sávszélességben szólaltatják meg egy sugárzóból a hangokat, amelyek lágyak mégis részlet gazdagok a teljes frekvenciatartományban.

Az új sugárzó egy ultra vékony membránt alkalmaz, amelyet kifejezetten a fülben viselt fülhallgatókhoz fejlesztettek ki és az eredeti, rugalmas „free-edge” anyag, valamint egy kemény fémes anyag alkotják. Egyedi tulajdonságai segítségével a mágneses folyadék precízen vezérli a membránt, amivel széles frekvenciatartományban, az ultra alacsonytól a magas hangokig képes lapos válaszkarakterisztikát elérni. Ráadásul a foglalat koaxiális kialakítású, titánból és magnéziumból készült, hogy a legtöbbet hozza ki a sugárzóból. Az EAH-TZ700 egysugárzós egysége magával ragadó, telt basszusokat és torzításmentes, korlátlan, 100 kHz-es magas frekvenciákat szólaltat meg a lenyűgöző térhatás eléréséhez.


Az EAH-TZ700 hengeres, koaxiális kialakítású felfogatása maximalizálja a sugárzó teljesítményét. Az egyedi fejlesztésű Air Control Chamber (légterelő kamra) pontosan szabályozza a belső légáramlást és optimalizálja a frekvenciák sávszélessége közötti egyensúlyt. Ennek köszönhetően még jobb a hangzás felbontása és bámulatos térhatás keletkezik. 

Az egyedi külső kialakítás több különböző fémet alkalmaz a hangminőség és -erősség fokozása érdekében. A hangszórónyílás, ahol a hang elhagyja a fülhallgatót, könnyű de rendkívül erős titánból készült, amit a repülőgépeknél és más precíziós eszközöknél használnak. Ez mereven tartja a sugárzót és elnyomja a nemkívánatos rezgéseket. A fülhallgatóház központi része öntött magnéziumból készült, amely kiváló rezgéselnyelő képességgel bír. A 3D forma ideális fülbehelyezési szöget biztosít és pontosan illeszkedik, hogy rendkívül kényelmes legyen a fülhallgató viselése.

Az EAH-TZ700 két típusú vezetéket tartalmaz: kiegyensúlyozottat és kiegyensúlyozatlant. A kiegyensúlyozott kimenetek egyre fontosabbá válnak a nagy felbontású hordozható médialejátszók elterjedésével. Ennek megfelelően az EAH-TZ700 fülhallgatóban egy kiegyensúlyozott 2,5 mm-es jack vezeték található az ilyen jellegű felhasználáshoz.
Az általános felhasználású MMCX csatlakozó, amivel a fülhallgatóhoz többfajta speciális kábelt lehet csatlakoztatni, még sokoldalúbb felhasználást biztosít a zenehallgatóknak. A fülbetét maga is fontos alkotóelem, amely befolyásolja a hangminőséget. A hagyományos és kerek típusokon kívül a fülhallgatókhoz kiválóan hangszigetelő ovális fülbetéteket is mellékeltek. Ráadásul mindegyik fülbetéttípus négy méretben jár a fülhallgató mellé, hogy valamennyi felhasználó optimális kényelemmel élvezhesse a kiváló minőségű zenei élményt. A fülhallgató, a Technics hagyománynak megfelelően szénfekete színű. A központi egységen lévő MMCX csatlakozó recézett és aranybevonatú. A Technics egyetlen alkatrésznél se köt kompromisszumot a minőségben, mintha csak egy prémium ékszer kerülne ki a tervezők keze közül.