Techno fog dübörögni ezen az elhagyatott katonai reptéren

- 2 perces olvasmány
techno airport underground kalocsa
techno airport underground kalocsa

Most már egyértelműen kijelenthető, hogy az idei év, hazai viszonylatban az extra party helyszínekről szól. Volt buli kastélyokban és vár udvarban, egykori bánya területén, több helyszínen a Dunakanyarban , erdőben, de még mindig tudnak újdonsággal szolgálni a szervezők, ráadásul nem csak a főváros és szűk vonzáskörzete tekintetében.

Most szombaton például egy kalocsai szervezésű buli tűnik ki helyszín tekintetében, ugyanis az Airport Underground elnevezésű megmozdulásnak a város, egykori katonai reptere ad helyet.
Több tonna beton, ipari környezet, óriási tér, mindez megfelelő távolságban a lakott területtől, hogy a hangerővel se legyen gond, amit egyébként a Void installáció szolgáltat majd. 

borító

Elektronikus zenei rendezvényünknek különlegesebb atmoszférával rendelkező helyszínt aligha találtunk volna,mint a Kalocsai Repülőtér hangárja előtt elterülő beton ültetvény. A hangár homlokzatán orosz időket idéző felirat, a terepmintás hangárajtók,környező romos kiszolgáló épületek és a kiállított repülőgépek igazi underground hangulatot árasztanak.

-olvasható a rendezvény Facebook eseményében.

Ezen területet töltjük meg eme napon hanggal a világ egyik legjobb technikájával,ahol nem kell fukarkodni a decibelekkel.
A Unique Sound és a Voidacoustics prezentálásával melodic/deep/tech/minimal/techno stílusokban juttatjuk gondolatainkat az éterbe.

A buli naplementében indul, este 8-kor és egészen hajnalig tart, így a fent említett stílusok által garantált lesz a zenei élmény, amit csak fokoz majd a különleges környezet.