Így ment a technozás a Szabadság hídon

- 2 perces olvasmány
techno budapest szabadság híd
Agost Menyhárt
techno budapest szabadság híd

Az utóbbi évek egyik legjobb kezdeményezése a Szabadság híd pár hetes lezárása, és különböző közösségi programokkal való feltöltése. Ezek közül is, számunkra legalábbis, a múlt szombati volt az egyik legszimpatikusabb, amikor is az elektronikus zene kapott főszerepet egy délután erejéig, a főváros egyik legszebb hídján, a Bridge csapat jóvoltából. 

A késő délutáni startot több százan várták, és gyakorlatilag az első perctől elképesztő hangulat uralkodott a kivételes tánctéren.
Erről tanúskodik Horváth Ferenc videója is:

A zenét a Hiboo, Woody Woodpekker, Gra3o és Szegedi Timi alkotta Mad City biztosította, akik végig elképesztő tempót diktálva táncoltatták a naplementében összegyűlt tömeget egészen az éjszakába menően. 

Posted by MadCity on Saturday, July 20, 2019

Budapest feltörekvő techno formációja, amelyet 2015-ben alapítottak, ismerős lehet többek között a Samsara, O.Z.O.R.A. , S.U.N. fesztiválokról, az Y-Production-os goa estekről, de megfordultak a Dürerben, az egykori Corvin klubban illetve a Több Technót a Parlamentbe rendezvény fellépői is voltak már korábban, miközben online techno rádióműsoruk, a kéthetente jelentkező MadCity Podcast egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Szuper lenne, ha a jövőben hasonló kezdeményezések által az ország több, kiemelkedő közterülete is helyet adhatna a szombaton látott megmozdulásnak, ami jövőre remélhetőleg újra megrendezésre kerül majd.