Újult erővel tér vissza jövőre a Drumcode fesztivál

- 2 perces olvasmány
techno drumcode fesztivál nyár augusztus 2019
techno drumcode fesztivál nyár augusztus 2019

Hollandia mindig is techno nagyhatalom volt, így nincs abban semmi furcsa, hogy az idén útjára indult Drumcode fesztivált, rögtön az első alkalmat követően már a legnívósabb techno fesztiválok között emlegetik Európa szerte. Az idei meglehetősen erős, rekordidő alatt teltházassá vált debütálása után, jövőre újra megrendezésre kerül augusztus 24-én, hogy az igazi techno rajongók számára elhozza a hamisíthatatlan Drumcode hangzást, a szcéna legnagyobb művészei által.

A fesztiválnak, ezúttal is az Amszterdam északi felén található „ipari játszótér”, az
NDSM rakpart ad otthont, ahol összesen 4 különböző színpadon hallgathatjuk a repetitív sémákra épülő mainstreamebb zenéket szállító svéd kiadó utánozhatatlan techno-ját.
Az egykori hajógyár területén egyébként a híres Awekenings fesztivált is megrendezték néhányszor, így nem véletlen, hogy a lebonyolításért is ugyanaz a szervezőcsapat felel, ráadásul ez alkalommal a nagy érdeklődésre való tekintettel, az ígéretek szerint még nagyobb és jobb lesz.

View this post on Instagram

#drumcode4life @drumcodefestival

A post shared by Adam Beyer (@realadambeyer) on

A line-up jelenleg még ismeretlen, azonban valószínűsíthető, hogy a klasszikus nagy nevek, mint a kiadó feje Adam Beyer mellet, a kopasz formákkal telepakolt kiadó valamennyi feltörekvő kismesterére éppúgy számíthatunk.
Az alábbi rövid videó az idei fesztivált hívatott bemutatni, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy minden techno fanatikust meggyőzön arról, miért érdemes ide ellátogatni.

További infók hamarosan érkeznek addig is érdemes a hivatalos oldalon feliratkozni,
hogy elsők között tudjatok lecsapni a kedvezményes Early Bird jegyekre.