Elsőrangú techno line-up az idei DumDum fesztiválon

- 2 perces olvasmány
techno dumdum fesztivál győr 2019
techno dumdum fesztivál győr 2019

Először 2009-ben került megrendezésre a DumDum fesztivál, akkor még a győri Püspökerdőben, techno, house és drum & bass előadókkal, 3 napon keresztül. Az utóbbi tíz évben jó pár változáson átesett fesztivál, ami egyszer még Budapesten is megrendezésre került, 2013-ban találta meg végleges otthonát, a szabadtéri Mundo klubban, ahol idén is megrendezésre kerül, május 24-én.

Akárcsak az előző 10 évben idén is kivételes line-up került összeállításra, többek között a The Etiket bulikat is szervező Sikztah által, aki mint mindig most is egy igen csak előremutató és rendkívül aktuális névsorral ünnepli a fesztivál 10. kiadását.

Ennek megfelelően érkezik Győrbe a Dystopian kiadó fejeként is jól ismert Rødhåd, a PoleGroup titán Lewiz Fautzi, valamint a Anetha, illetve Regal, a hazai földalatti techno színtéret a Steam Shape formáció valamint Depthon, Akos Wex és a házigazda Sikztah vagyis a Blackrod kiadó csapata erősíti.

– olvasható az esemény leírásában, amihez egyébként itt érdemes csatlakozni.

A 12 órás menet május 24-én pénteken indul és másnap délelőtt fél 11-ig fog tartani, várhatóan hasonló jelenetekkel (is):