14 órás techno és psy szilveszter lesz ebben a gyárépületben

- 2 perces olvasmány
techno psy szilveszter budapest buli program 

 

techno psy szilveszter budapest buli program 

Az idei szilveszter egyik legextrább megmozdulásának ígérkezik a közelmúltban megnyitott Arzenál épületében megrendezésre kerülő 14 órás, 3 szintes, zenei műfajokat átívelő techno, psy és chill buli. A Külső-Ferencvárosi, Soroksári úton található Arzenál egy régóta elhagyatottan álló gyárépületben született meg és az üzemeltetők külön odafigyeltek a nyers, indusztriális terek megtartására, így a Berghain-ra emlékeztető, igazi underground techno élmény garantált. 

Ezúttal 3 teremben, 3 műfajra szórakozhattok. Lehet választani az Acidmoon csapata által üzemelt „Organic Hynotic” psy stage, a Technokunst és a Crime csapata által életre hívott „Warehouse” Stage és az Organicon „Chill Panorama” termei közül.

Az este külföldi vendége pedig a svéd Marcus Henriksson, aki a hipnotikus, törzsi hangulatot hozza el nektek 5 órás hybrid szettjével a psy terembe, ahol Josko és Tsu adja majd a hazai supportot. 

A Warehouse line-up-ját a hazai független techno szféra jelentős képviselői színesítik majd a maratoni menetelés során. A Chill Panorama pedig egy tökéletes opció azok számára, akiknek lágyabb ütemekre fáj a foguk. Itt Garpo, Spyral, Miska és 1000arc lesznek a hangulatfelelősök.

A helyszíni jegyek viszonylag drágán kaphatók, így ajánlott mihamarabb lecsapni az elővételes belépőkre!