Sötét és kőkemény techno ütemek az A38 fedélzetén

- 2 perces olvasmány
technokunst a38 techno október 2019
technokunst a38 techno október 2019

A keményebb techno vonalon mozgó Technokunst ismerős lehet többek között a bezárt Corvin klubból, manapság pedig az A38-on és a Lärm-ban dübörög, szó szerint a sorozat. Budapest kedvenc jövőbe tekintő, havonta jelentkező, elektronikus klubsorozatáról beszélünk, melynek Dork és Isu a házigazdái. 

View this post on Instagram

Technokunst / Dork / A38 visual: Daniel Besnyo

A post shared by Technokunst (@technokunst) on

Hozzá kell tenni, hogy a vendég fellépőket rendszerint sikerül gondosan összeválogatniuk, csak az elmúlt egy évben olyan neveket hoztak el nekünk, mint I Hate Models, SNTS, Pearl, Reflec és Vatican Shadow, melyeknek nagy részét álltaluk ismerte meg a hazai közönség, szóval egy valóban jövőbe tekintő, innovatív sorozatról beszélünk. Ez ezúttal sem lesz másképp, ugyanis következő rendezvényükön Denise Rabe és Stef Mendesidis lesz az import. 

Stef Mendesidis egy görög származású művész, aki az egy-felvételes zenekreálásra esküszik és így marad hű az élő techno-kreáció hagyományához. Az igazi teljesítmény az, hogy ezzel a módszerrel gyártott már muzsikákat olyan neves kiadóknak, mint a Klockworks és a Projekts kiadó. 

Denise Rabe számait feldolgozta már többek között az Insolate is, maradva az ő darkos vonalán, a Slam féle rádió show pedig körülbelül egy éve látta vendégül a hölgyet. A berlinben élő Djane a kőkemény és sötét ütemek képviselője, így most szombaton, egy kis ízelítőt kaphattok Berlin underground szcénájából is.  

Természetesen a rezidensek, Isu és Dork is hallható lesz, így garantáltan újabb eszméletlen menetelés van a láthatáron a Technokunst zászlaja alatt.