Telt ház a 4. MPW Találkozón is

- 2 perces olvasmány

Létezik-e annál jobb ajánló, mint amikor bebizonyosodik, hogy az elmélet, gyakorlatban tökéletesen működik? Aligha! A Bánkuti Dani által szervezett Magyar Producer Workshop Találkozó immáron negyedik telt házas kiadása megkérdőjelezhetetlenül bizonyítja, a korábban megjelent könyvének gyakorlati hasznosságát.

Most szombaton, a Hubay Jenő Zene Iskolában megrendezésre kerülő találkozóra, a rendezvényt megelőző két hétben már az összes jegy elkelt, ami a programok és az előadások tudatában nem is meglepő, hiszen az egyedülálló kezdeményezésen részt vevők, az ott elhangzó előadások alatt, valódi, értékkel bíró tudásra tehetnek szert.
Ráadásul az új helyszín minden szempontból az eddigi legprofibbnak nevezhető, mindamellett, hogy az eddigi legnagyobb befogadóképességgel is bír.

Ezúttal nem csak helyszín, de előadók tekintetében is jelentős szintet lépett a találkozó, hiszen a szervező, Bánkuti Dani, többek között Iamyank-ot, Johnny K. Palmer-t vagy éppen Rakonczai Viktor-t is megnyerte erre az alkalomra.
Így aztán a különböző zeneíró programok megfelelő használatát elősegítő előadások mellett, lehetőség nyílik majd több százezer forintos eszközök kipróbálására is, a szünetekben pedig kötetlen párbeszédek keretein belül akár velük is eszmét cserélhetnek a szerencsés résztvevők.

Az se csüggedjen, aki esetleg lemaradt erről az eseményről, a Magyar Producer Workshop, You Tube csatornáján rendszeresen kerülnek ki hasonlóan hasznos videók, amire nem is kérdés, hogy feliratkozni nagyon érdemes!