The Etiket buli minden nagyvárosban

- 2 perces olvasmány
the etiket magyarország turné
the etiket magyarország turné

Rohamosan változó világunkban, ahol nem csak zenék tűnnek fel és le ugyanolyan gyorsasággal, de szervezők és buli sorozatok is, igazán figyelemreméltó teljesítmények számít a két évtizedes, folyamatos jelenlét.
A The Etiket pedig pontosan ennyi ideje van jelen a hazai körforgásban, és nem csak, hogy jelen van, de meghatározó tényezőnek számít országos szinten is. Nyugat – Magyarország legendás party sorozata először 1999-ben került megszervezésre, a mára nem kevésbé elismerté vált lemezlovas, promóter és label tulajdonos Sikztah által, aki, akárcsak a hozzá köthető rendezvények, meghatározó szereplőivé váltak az évek folyamán a hazai elektronikus zenei szcénának. Az eredetileg karácsonyi és születésnapi buliként elstartolt rendezvény hamar kinőtte magát, és több helyszínváltozást követően a Vertigo klubban talált otthonra, ahol az utóbbi években a teljes hazai Dj társadalom mellett számtalan nemzetközi fellépő is megfordult.

A Nyugat-Magyarországi régió elsőszámú partysorozata, a The Etiket, mára nemcsak megkerülhetetlenné, de az egyik…

Posted by The Etiket on Tuesday, March 19, 2019

A sorozat többek között azért is számít egyedülálló jelenségnek, mert köztudottan a fővárosi közönség mellett, az ország számos régiójából is látogatják egy – egy kiadását. Ezért is születhetett meg a mostani, több nagyvárost érintő országos turné, amelynek keretein belül Budapest, Debrecen, Eger, Szeged, Szombathely, Balatonfüred, Pécs, Keszthely, vagy épp Dunaújváros kultikus helyein kerül majd megrendezésre, olyan fellépőkkel a line-upban, mint  Marco Bailey, The Yellowheads, Jay Lumen, Reemco Beekwilder, Matt Mus, Raffaele Attanasio, Steve Shaden, Darmec, Sanfranciscobeat, Gaga, Mateo&Spirit, Steam Shape, Shabaam, Depthon, Akos Wex, Man + Machine és természetesen az alapító Sikztah.

A turné április 20-án Egerben veszi kezdetét, május 18-án pedig Pécs legendás klubját az Ampert érinti. A további időpontok és helyszínek tekintetében a The Etiket Facebook oldalát érdemes követni, közben meg lehet hangolódni, például Sikztah, Bónuszon fesztiválon rögzített szettjével: