Hazai techno kiadó zenéi uralták a Time Warp-ot

- 3 perces olvasmány
time warp david temessi zene techno
time warp david temessi zene techno

Többek között Amelie Lens, Charlotte de Witte és a Pan-Pot is a DSR Digital trackjeivel koronázták szettjeiket.

Az előző hétvégén zajlott a jubileumi 25. Time Warp, ami hagyományaihoz híven a legnagyobb neveket léptette fel ezúttal is a mannheimi csarnokban. A legendás fesztivált, az idei évfordulóra való tekintettel, a szokásosnál is nagyobb figyelem övezte, a szervezők mellett a fellépők is igyekeztek a szokásosnál is különlegesebb szetteket játszani. Nagy büszkeségünkre, ez ügyben, többeknek is hazánk egyik tehetségére és annak kiadóján megjelent zenéire esett a választásuk.

Pan-Pot plays Uncertain – Transition (David Temessi Remix) [OFF Recordings] on Time Warp🙏

Posted by David Temessi on Sunday, April 7, 2019

A szóban forgó Dj és producer a DSR Digital boss, David Temessi, akinek Uncertain – Transition remixét például a Pan-Pot tolja, a fenti videón.
Az alig egy hónapja megjelent remix, húzós tempójával igazi fő műsoridős darab, ami nem hagy túl sok esélyt a mozdulatlanságra, így nem csoda, hogy a német techno duó is gondolkodás nélkül bevetette a szettjük egyik fénypontjaként.

Another Thank You Charlotte de Witte 🔥🔥For Playing My Track Madness (DSR Digital)Time Warp🇮🇹

Posted by Omis italy on Monday, April 8, 2019

Charlotte de Witte pedig kétszer is a David Temessi által, lassan 10 éve működtetett, DSR Digital kiadó darabjaihoz nyúlt, a biztos techno őrület beindításához. Az egyik ilyen darab, ahogy a neve is jelzi, az Omis által jegyzett Acid Moon Ep-n található Madness volt, ami 130-as BPM számával garantálja a dinamikus tempót.

Pan-Pot plays Uncertain – Transition (David Temessi Remix) [OFF Recordings] on Time Warp🙏

Posted by David Temessi on Sunday, April 7, 2019

A hatás, M_Fourk, Acidania trackjével sem maradt el, hiszen sebességben itt sincs hiány, miközben kellően savas is, akárcsak a 3 kiadványt tartalmazó teljes EP, ami alig három hete jelent meg, szintén a DSR Digital gondozásában. Amelie Lens pedig a Mr. A-val közös, God Speed-el kapcsolta sebességbe a Time Warp közönségét:

Amelie Lens plays David Temessi & Mr. A. – God Speed at Time Warp 🙏

Posted by David Temessi on Saturday, April 13, 2019

A kiadónál egyébként többek között Atze Ton, Ben Dust, T78, DJ Rush, Fatima Hajji,Sven Wittekind, Cristian Varela, Eric Sneo vagy Axel Karakasis egy – egy trackje is napvilágot látott már, a labelt irányító David Temessi mellett, akinek zenéi nem csak ezúttal jutottak a nagyágyúk eszébe, Amelie Lens, Sam Paganini, Charlotte de Witte, Pan-Pot vagy Blawan rendszeresen játssza azokat.

A következő ilyen egészen biztosan a The Seventh lesz, ami május 3-án lát napvilágot az Off Recordings gondozásában. Az azonos nevű, 4 trackes EP-n egy Andre Crom remix is helyet kapott, amibe itt lehet belehallgatni, és egyben előrendelni is.