A Tinder fesztivál üzemmódba kapcsol

- 2 perces olvasmány
tinder nyár fesztival
tinder nyár fesztival

A Tinder egy új funkciót készül bevezetni Festival Mode néven, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megjelöljék azokat a nyári fesztiválokat, melyeken részt kívánnak venni, így az applikáció használatával értesülhet a többi felhasználó a találkozás lehetőségéről.

A felhasználók jelenleg 12 fesztivál közül választhatnak majd az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság területén, beleértve a Governors Ball-t, Bonnaroo Music & Arts Festival-t, az EDC Las Vegas-t, és a Loveboxot. Minden választható opció 3 héttel a fesztivál kezdete előtt lesz elérhető. A módozat aktiválásával az applikáció rangsorolja a potenciális partnereket, akik ugyanazon a fesztiválon szándékoznak részt venni.  

A Tinder állítása szerint a letöltések száma jelentős növekedést mutat a fesztiválszezonban. Az App forgalma a megszokott letöltés szám 300-szorosára nőtt tavaly a Bonnaroo fesztivál ideje alatt.
Az újítás a már ismert Spring Break Mode példáját fogja követni, melynek lényege, hogy a felhasználók beállíthatják, hol töltik, az államokban nagy hagyományokkal bíró iskolai tavaszi szünetet és az applikáció megkeresi a közelben vakációzó arcokat.
Ennek fesztiválos változata eléggé magától értetődően fogalmazódhatott meg a fejlesztők fejében, hiszen az emberek többsége nem csak bulizni és az előadók miatt látogatja a fesztiválokat, hanem ismerkedési céllal is.

Forrás: The Verge