Több száz fesztivál állapotáról lehet tájékozódni ezen az oldalon

- 2 perces olvasmány
umek viberate weboldal fesztivál előadó 

umek viberate weboldal fesztivál előadó 

UMEK zenei start-upja, a Viberate egy globális zenei platform, amely egyfajta rendet próbál teremteni az internet kaotikus világában, kiépítve a legnagyobb zenei hálót a földön, ami már több millió előadót, helyszínt, rendezvényt és fesztivált kapcsolt össze, értékes információkat szolgáltatva számukra a döntéshozáshoz. 

A cég segíteni szeretné a jelenlegi helyzetben a tájékozódást, így egy ingyenes szolgáltatást hozott létre, hogy a bulizók és zenerajongók nyomon követhessék mely fesztiválok kerültek törlésre vagy új időpontra. Felhívják a figyelmet a tényre, hogy nem csak a szervezők, előadók és promóterek kerültek pénzügyileg nehéz helyzetbe, hanem mindenki, aki vásárolt belépőket, repjegyeket, esetleg szállást foglalt. 

A   www.sickfestivals.com szolgáltatás több száz fesztivált tart számon és naponta frissíti az adatokat, hogy mindenki azonnal képbe kerülhessen az aktuális helyzettel és tervezhessen előre. Jelenlegi adatok szerint 141 rendezvényt töröltek és 185-öt halasztottak. 

Ez az egész ötlet akkor született meg, amikor a szlovén sztár Dj, UMEK visszamondások sorozatával szembesült és jelentős újratervezésnek nézett elébe. 

A MELBOURNE-I ULTRA FESZTIVÁL, RESISTANCE SZÍNPADÁN JÁTSZOTTAM ÉS MÉG MINDEN A SZOKÁSOKNAK MEGFELELŐEN HALADT. AMIKOR LESZÁLLTAM A GÉPRŐL, SZLOVÉNIÁBAN ARRA ESZMÉLTEM, HOGY A FELLÉPÉSEIM ZÖME MÁR EL IS TŰNT A NAPTÁRAMBÓL. EKKOR JÖTTEM RÁ MENNYIRE KOMOLY A HELYZET. KIFEJEZETTEN DISZTÓPIKUS A SZITU. MOST RAJTUNK ÁLL, HOGY MEGTEGYÜNK MINDENT A KÁROK CSÖKKENTÉSE ÉRDEKÉBEN ÉS MI A VIBERATE-NÁL ÚGY GONDOLTUK KÖTELESSÉGÜNK SEGÍTENI AZOKAT, AKIK VALAMILYEN FORMÁBAN ÉRINTETTEK AZ ELEKTRONIKUS ZENEI SZCÉNÁBAN.